Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Πίσω στη Λίστα

Προσφορά: Μη χάνεις ούτε λεπτό!!!

Το Επιστημονικό Κέντρο ΜΕDI LASER CLINIC από το 1996 έως το 2017 γιορτάζει τα 21 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής μαζί σου και σου χαρίζει μοναδικές προσφορές!

Μοναδική προσφορά!

Μεσοθεραπεία 

• από 69€/συνεδρία

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

* Οι τιμές είναι ενδεικτικές και τροποποιούνται αναλόγως των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε περιστατικού

Αναλυτικότερα:

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και θεωρείται η καλύτερη μέθοδος της αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως η δερματική χαλάρωση, οι ρυτίδες, η τριχόπτωση και η γήρανση του δέρματος.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό όπλο είτε για την πρόληψη της γήρανσης σε νεαρές ηλικίες είτε για την καταπολέμισή της όταν αυτή έχει ήδη εμφανιστεί. Για το πρόσωπο υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα θεραπείας για σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, ανανέωση, εξάλειψη λεπτών ρυτίδων και ανάπλαση.

Εφαρμόζεται σε:
Πρόσωπο, Λαιμό, Ντεκολτέ και Χέρια με την τεχνική των μικροενέσεων, με εγχύσεις στο μεσόδερμα υαλουρονικού οξέος (HA) και άλλων συστατικών όπως συνένζυμα (Q10), DMAE, αυξητικούς παράγοντες, DNA, αντιοξειδωτικά κλπ. Τα ενεργά συστατικά του HA διεισδύουν σε βάθος στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη σύσφιξή της. To ΗΑ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα, αφού έχει την ικανότητα να «δεσμεύει» κατά 300 περίπου φορές το βάρος του σε Η2Ο, επανενεργοποιεί τους ινοβλάστες και προάγει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, ελαστίνης και ενδογενούς HA.

Διάρκεια Θεραπείας:
Συνήθως συνιστώνται συνολικά 4-6 συνεδρίες για την πλήρη αναδόμηση του δέρματος. Οι εγχύσεις γίνονται κάθε 1-2 εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Πριν τη Μεσοθεραπεία αφαιρείται εντελώς το μακιγιάζ και απολυμαίνεται το δέρμα. Σε ευαίσθητα δέρματα χρειάζεται η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ορατό αμέσως μετά την συνεδρία, ενώ τις επόμενες ώρες αποφεύγουμε εστίες θερμότητας και εφαρμογή προϊόντων με αλκοοόλη.

Αντενδείξεις:

  • Εγκυμοσύνη, θηλασμός
  • Διαβήτης ελεγχόμενος με ινσουλίνη
  • Πρόσφατος καρκίνος
  • Ιστορικό θρόμβωσης

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Στο MEDI LASER CLINIC εφαρμόζεται η νέα μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέος (HA) για το πρόσωπο χωρίς ενέσεις. Το HA (Hyalouronic Acid), είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Σύμφωνα με μελέτες, κάθε 10 χρόνια το δέρμα χάνει περίπου 6% του πάχους του. Αντιστροφή του φαινομένου παρατηρήθηκε με εγχύσεις HA απευθείας στην επιδερμίδα.

H μεσοθεραπεία με HA ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα, επανενεργοποιεί τους ινοβλάστες και προάγει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, ελαστίνης και ενδογενούς HA. Η κάθε μεσοθεραπεία ενισχύεται με βιταμίνες, αμινοξέα, DMAE, γλυκολικά οξέα, νουκλεοτίδια και άλλα συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος, αλλά και με την πρόοδο από συνεδρία σε συνεδρία.

Η ιατρός Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου τονίζει:
«Η μεσοθεραπεία είναι μια αυστηρά Ιατρική Υπηρεσία η οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από Ιατρούς. Η συγκεκριμένη θεραπεία βασίζεται σε ένα συνδυασμό υλικών και για την αποτελεσματικότητα της είναι απαραίτητη η επιστημονική γνώση καθώς δεν εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιοχές του προσώπου ή σώματος. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.»