Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Πίσω στη Λίστα

Προσφορά: Μη χάνεις ούτε λεπτό!!!

Cavitation, RF ή Acoustic Wave Treatment για κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος!

Το Επιστημονικό Κέντρο ΜΕDI LASER CLINIC από το 1996 εως το 2017 γιορτάζει τα 21 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής μαζί σου και σου χαρίζει μοναδικές προσφορές!

Προετοιμαζόμαστε για ένα απίθανο καλοκαίρι χωρίς τύψεις και ενοχές!!! ..χωρίς κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος!

Μοναδική προσφορά!

Cavitation, RF ή Κρουστικοί Υπέρηχοι Acoustic Wave Treatment  

• ΜΟΝΟ 45€/συνεδρία

• ΜΟΝΟ 210€/ 6 συνεδρίες

• ΜΟΝΟ 360€ / 12 συνεδρίες

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

* Οι τιμές είναι ενδεικτικές και τροποποιούνται αναλόγως των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε περιστατικού

Αναλυτικότερα:

Cavitation + Multipolar RF

cavitation

Multipolar RF: Σύσφιξη σώματος και μείωση της κυτταρίτιδας
Η εστιακή θέρμανση των λιποκυττάρων σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο λίπος απελευθερώνεται από το θερμαινόμενο ιστό. Η μοναδική του διαμόρφωση θερμαίνει επιλεκτικά τα κύτταρα του λίπους, χωρίς να βλάπτονται οι περιβάλλοντες ιστοί, αυξάνοντας το μεταβολισμό και τη λιποδιάλυση. Παράλληλα, μας δίνει μέγιστες δυνατότητες στην ανάπλαση του κολλαγόνου, τη σύσφιξη και την αύξηση της τονικότητας του δέρματος.
Mediplus Cavitation
Το Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία, που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα, τα οποία καθώς καταρρέουν, καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και άρα την δομή των λιποκυττάρων. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται cavitation effect («σπηλαίωση»). Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, γι’ αυτό δίκαια έχει ονομαστεί “αναίμακτη λιποαναρρόφηση”! Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία. Συνήθως απαιτούνται 8 με 12 συνεδρίες.
Αναγέννηση δέρματος και σύσφιξη προσώπου
Το Mediplus Multipolar RF συνδυάζει τα αποτελέσματα της μονοπολικής και διπολικής τεχνολογίας: διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρώντας σε βάθος, για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο, όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η επιλεκτική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννηση τους, αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγγουν και ανανεώνουν τους ιστούς.
Κύκλοι θεραπειών προσώπου-σώματος
Σώμα
♦ Lipolysis
♦ Θεραπεία για την κυτταρίτιδα
♦ Θεραπεία κατά των ραγάδων
♦ Προάγει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος

Πρόσωπο
♦ Θεραπεία ανάπλασης / κατά των ρυτίδων ( αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα)
♦ Θεραπεία σύσφιξης
♦ Προάγει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος

Acoustic Wave TreatmentTM by Storz Medical

Θεραπεία με ορατά και µακρόχρονα αποτελέσματα

Η ελαστικότητα του δέρματος µειώνεται µε την ηλικία. Η όψη πορτοκαλιού στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στα µπράτσα επηρεάζει το 80% των γυναικών. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος έχει μετατραπεί σε ένα μείζον πρόβλημα στις μέρες μας και δημιουργεί ένα σηµαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των γυναικών.

Η “Acoustic Wave Treatment (ΑWTTM) είναι µία νέα, εξαιρετικά αποτελεσµατική µέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών – ωστικών κυµάτων στις προς θεραπεία περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόµος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την µη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφτούν τα οπτικά σηµάδια αυτής.

Σήµερα η “Acoustic Wave Treatment” είναι µία αποτελεσματική µέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος που εφαρμόζεται σε περισσότερα από 600 κέντρα θεραπείας παγκοσµίως.

 

Κυτταρίτιδα – ο εχθρός του δέρµατος.

Η κυτταρίτιδα συνήθως εµφανίζεται στους µηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι µαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωµα του δέρµατος κατά την διάρκεια της εγκυµοσύνης. Η έλλειψη ισορροπίας µεταξύ της δηµιουργίας του λίπους και του καταβολισµού του λίπους µέσα στα κύτταρα οδηγεί στον σχηματισμό μεγάλων λιποκυττάρων, χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας, που δίνουν στο δέρµα την συνήθη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με την μέθοδο “ΑWTTM

Τι είναι η “ΑWTTM” και γιατί είναι αποτελεσματική στην θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους;

Η “Acoustic Wave Treatment (AWTTM)” χρησιµοποιεί ακουστικά – ωστικά κύµατα, τα οποία τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύµατα αυτά έχουν χρησιµοποιηθεί στην ιατρική µε τεράστια επιτυχία από το 1980 για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπείες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η σύγχρονη θεραπεία “ΑWTTM εφαρµόζεται σε περιοχές µε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τα αποτελέσµατα είναι:

  • Αναζωογονημένο και Απαλό Δέρμα
  • Μείωση αποθεμάτων Λίπους
  • Σύσφιξη του Συνδετικού Ιστού
  • Μείωση Πόντων Περιφέρειας στις Προσβλεβλημένες περιοχές – “Λέπτυνση”

Εµφανή και µετρήσιμα αποτελέσματα

Κλινικές µελέτες που διεξήχθησαν στην Ελβετία και στις Η.Π.Α. παρουσίασαν βελτίωση 110% στην ελαστικότητα του δέρματος των γυναικών που συµμετείχαν στις έρευνες. Επίσης όλες αυτές οι γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες με τα αποτελέσµατα της “Acoustic Wave Treatment”.

Μέθοδος θεραπείας

Ειδικό τζελ εφαρµόζεται στην προς θεραπεία περιοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά – ωστικά κύµατα θα διοχετευτούν στο σώµα χωρίς απολύτως καμία απώλεια σε ενέργεια. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Διάρκεια θεραπείας και συχνότητα επαναλήψεων

Κατά μέσον όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος, από 6 έως 12 συνεδρίες σε µεσοδιάστηµα 3 µε 4 ημερών θα είναι απαραίτητες.

Συνιστώµενες πρόσθετες ενέργειες

Η “Acoustic Wave Treatment” θα πρέπει να συνοδεύεται από 30 λεπτά σωµατική άσκηση την ηµέρα, από δίαιτα µε χαμηλά λιπαρά και ο ασθενής θα πρέπει να πίνει 2 με 3 λίτρα νερό κάθε µέρα προκειµένου να εξασφαλιστεί η ταχύτατη απομάκρυνση των προιόντα του καταβολισμού.

Ποιες περιοχές του σώματος µπορούν να θεραπευτούν;

Η “Acoustic Wave Treatment” μπορεί να εφαρµοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

  • Γλουτοί
  • Μηροί
  • Μπράτσα
  • Κοιλιά