Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Πίσω στη Λίστα

Προσφορά: Μη χάνεις ούτε λεπτό!!!

Κρυολιπόλυση COOLSHAPING™ !

 

Το Επιστημονικό Κέντρο ΜΕDI LASER CLINIC από το 1996 εως το 2017 γιορτάζει τα 21 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής μαζί σου και σου χαρίζει μοναδικές προσφορές!

Freeze your fat away! Feel Free!

Ελευθερώστε τον εαυτό σας από το τοπικό πάχος σε μία μόνο συνεδρία, σε μία μόνο ώρα! Αναίμακτα, ανώδυνα και μόνιμα!

Προετοιμαζόμαστε για ένα απίθανο καλοκαίρι χωρίς τύψεις και ενοχές!!!

Μοναδική προσφορά!

•  ΜΟΝΟ 150€ / συνεδρία + ΔΩΡΟ 1 συνεδρία Acoustic Wave Treatment ή

•  ΜΟΝΟ 240€ / 2 συνεδρίες + ΔΩΡΟ 2 συνεδρίες Acoustic Wave Treatment

*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

* Οι τιμές είναι ενδεικτικές και τροποποιούνται αναλόγως των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε περιστατικού

 Σύμφωνα με πολύ πρόσφατες μελέτες διαφόρων επιστημονικών ομάδων στο κόσμο η κρυολιπόλυση και ο κρουστικός υπέρηχος δρούν συνεργικά  και επιτυγχάνουν διπλάσια απώλεια λίπους στο μισό χρονικό διάστημα . Ο συνδυασμός τους αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική της λιποαναρρόφησης σε ασθενείς με μικρότερες ανάγκες αφαίρεσης λιπώδους ιστού .

Αναλυτικότερα:

Το COOLSHAPING™ είναι μια καινοτόμος θεραπεία για τη μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων με τη χρήση βαθειάς ψύξης (-10 βαθμούς Κελσίου), του κενού και των LED .Είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του.

Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεπαρεία λιπόλυσης το οποίο συνδυάζει την βαθειά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού.

Tο λιποκύτταρο όταν ψυχθεί για συγκεκριμένο χρόνο και θερμοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή (αποπτωση) αυτού και η αποβολή του μέσω του λεμφικού συστήματος του οργανισμού χωρίς όμως να επιρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός από την εφαρμογή του κρύου.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι να αρχίσει ο ασθενής να βλέπει σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους στη θεραπευθείσα περιοχή μετά από ένα μήνα με το μέγιστο αποτέλεσμα σε 3-5 μήνες.

Χρειάζονται μόνο 1-3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή, αναλόγως του μεγέθους και της έκτασης του προβλήματος. Κλινικές μελέτες έδειξαν οτι η μείωση φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 • Μείωση τοπικού λίπους
 • Βελτίωση κυτταρίτιδας
 • Μορφοποίηση σώματος
 • Σύσφιξη δέρματος

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Ορατά αποτελέσματα απο την πρώτη κιόλας συνεδρία
 • Λίγες συνεδρίες
 • Ασφαλής θεραπεια
 • Μόνιμα αποτελέσματα

Acoustic Wave TreatmentTM by Storz Medical

Θεραπεία με ορατά και µακρόχρονα αποτελέσματα

Η ελαστικότητα του δέρματος µειώνεται µε την ηλικία. Η όψη πορτοκαλιού στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στα µπράτσα επηρεάζει το 80% των γυναικών. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος έχει μετατραπεί σε ένα μείζον πρόβλημα στις μέρες μας και δημιουργεί ένα σηµαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των γυναικών.

Η “Acoustic Wave Treatment (ΑWTTM) είναι µία νέα, εξαιρετικά αποτελεσµατική µέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών – ωστικών κυµάτων στις προς θεραπεία περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόµος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την µη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφτούν τα οπτικά σηµάδια αυτής.

Σήµερα η “Acoustic Wave Treatment” είναι µία αποτελεσματική µέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος που εφαρμόζεται σε περισσότερα από 600 κέντρα θεραπείας παγκοσµίως.

Κυτταρίτιδα – ο εχθρός του δέρµατος.

Η κυτταρίτιδα συνήθως εµφανίζεται στους µηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι µαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωµα του δέρµατος κατά την διάρκεια της εγκυµοσύνης. Η έλλειψη ισορροπίας µεταξύ της δηµιουργίας του λίπους και του καταβολισµού του λίπους µέσα στα κύτταρα οδηγεί στον σχηματισμό μεγάλων λιποκυττάρων, χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας, που δίνουν στο δέρµα την συνήθη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με την μέθοδο “ΑWTTM

Τι είναι η “ΑWTTM” και γιατί είναι αποτελεσματική στην θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους;

Η “Acoustic Wave Treatment (AWTTM)” χρησιµοποιεί ακουστικά – ωστικά κύµατα, τα οποία τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύµατα αυτά έχουν χρησιµοποιηθεί στην ιατρική µε τεράστια επιτυχία από το 1980 για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπείες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η σύγχρονη θεραπεία “ΑWTTM εφαρµόζεται σε περιοχές µε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τα αποτελέσµατα είναι:

 • Αναζωογονημένο και Απαλό Δέρμα
 • Μείωση αποθεμάτων Λίπους
 • Σύσφιξη του Συνδετικού Ιστού
 • Μείωση Πόντων Περιφέρειας στις Προσβλεβλημένες περιοχές – “Λέπτυνση”

Εµφανή και µετρήσιμα αποτελέσματα

Κλινικές µελέτες που διεξήχθησαν στην Ελβετία και στις Η.Π.Α. παρουσίασαν βελτίωση 110% στην ελαστικότητα του δέρματος των γυναικών που συµμετείχαν στις έρευνες. Επίσης όλες αυτές οι γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες με τα αποτελέσµατα της “Acoustic Wave Treatment”.

Μέθοδος θεραπείας

Ειδικό τζελ εφαρµόζεται στην προς θεραπεία περιοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά – ωστικά κύµατα θα διοχετευτούν στο σώµα χωρίς απολύτως καμία απώλεια σε ενέργεια. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Διάρκεια θεραπείας και συχνότητα επαναλήψεων

Κατά μέσον όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος, από 6 έως 12 συνεδρίες σε µεσοδιάστηµα 3 µε 4 ημερών θα είναι απαραίτητες.

Συνιστώµενες πρόσθετες ενέργειες

Η “Acoustic Wave Treatment” θα πρέπει να συνοδεύεται από 30 λεπτά σωµατική άσκηση την ηµέρα, από δίαιτα µε χαμηλά λιπαρά και ο ασθενής θα πρέπει να πίνει 2 με 3 λίτρα νερό κάθε µέρα προκειµένου να εξασφαλιστεί η ταχύτατη απομάκρυνση των προιόντα του καταβολισμού.

Ποιες περιοχές του σώματος µπορούν να θεραπευτούν;

Η “Acoustic Wave Treatment” μπορεί να εφαρµοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Μπράτσα
 • Κοιλιά