Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και θεωρείται η καλύτερη μέθοδος της αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως δερματική χαλάρωση, ρυτίδες, τριχόπτωση, γήρανση του δέρματος, κυτταρίτιδα. Εφαρμόζεται είτε με την τεχνική των μικροενέσεων, με εγχύσεις υαλουρονικού οξέος (HA) στο μεσόδερμα, είτε χωρίς ενέσεις (no needle mesotherapy). To ΗΑ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα, αφού έχει την ικανότητα να «δεσμεύει» κατά 300 περίπου φορές το βάρος του σε Η2Ο, επανενεργοποιεί τους ινοβλάστες και προάγει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, ελαστίνης και ενδογενούς HA.

Μεσοθεραπεία Mesogun Pistor Eliance

To PISTOR Eliance είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας νέας γενιάς που επιτρέπει στο γιατρό να χορηγεί τη θεραπεία με άνεση και, συνεπώς, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη κούραση.

Ιδιαίτερα απαλό και ήσυχο, η χρήση του PISTOR Eliance είναι σχεδόν ανώδυνη για τους ασθενείς ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το τριχωτό της κεφαλής, οι περιοφθαλμικές και περιστοματικές περιοχές.

Ενσωματώνοντας πολύ τελευταία στοιχεία, το PISTOR Eliance είναι κατάλληλο για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ (δείκτης ιξώδους: 5.500 Pa / s).

To PISTOR Eliance είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για θεραπείες ιατρικής αισθητικής, τραυματοθεραπεία, αθλητιατρική, θεραπεία του πόνου, κ.λ.π.

Στην αισθητική ιατρική χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αλλά και για τις εγχύσεις PRP.

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέως

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος είναι μία αποτελεσματική μέθοδος γεμίσματος των ρυτίδων. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και πολύ φυσικό. Στο MEDI LASER CLINIC χρησιμοποιoύμε τα προϊόντα TEOSYAL. Παράγονται στην Ελβετία και έχουν βραβευτεί ως “Τhe Best of Hyaluronic Acid”.

Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας χάνει λιπώδη ιστό, κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ τα οποία προσδίδουν στο πρόσωπο όγκο και υποστήριξη. Αρχίζουμε σταδιακά να βλέπουμε το σχηματισμό ρυτίδων, γραμμών και πτυχώσεων, καθώς και την απώλεια όγκου. Τα σημάδια της γήρανσης γίνονται ολοένα και πιο ορατά.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό, βασικό συστατικό του δέρματός μας. Οι ενυδατικές, λιπαντικές και ιξωδοελαστικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος κάνουν το πρόσωπο στρογγυλό, λείο και όμορφο. Καθώς μεγαλώνουμε, οι άνω και κάτω παρειές βυθίζονται, εμφανίζονται ρυτίδες και το οβάλ σχήμα του προσώπου χάνεται, επηρεάζοντας τη συνολική του αρμονία.
Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, μοιάζουν με το υαλουρονικό οξύ του δέρματός μας. Επανορθώνουν αυτές τις απώλειες και αυξάνουν την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος.Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και πολύ φυσικό. Το δέρμα παραμένει λείο και εύπλαστο. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι η αποτελεσματικότερη και πιο ευρέως γνωστή μέθοδος γεμίσματος των ρυτίδων.

Δράση:

 • Γεμίζει τις ρυτίδες και τις γραμμές του προσώπου
 • Αναδιαμορφώνει τα ζυγωματικά και μαλακώνει το περίγραμμα του προσώπου
 • Αυξάνει και αναμορφώνει τον όγκο των χειλιών με ένα βαθιά ενυδατικό αποτέλεσμα
 • Αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα
 • Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ

Περιοχές που μπορούν να βελτιωθούν:

 • Ρυτίδες μεσόφρυδου
 • Ζυγωματικά και παρειές
 • «Πόδι της χήνας»
 • Ρινοπαρειακές αύλακες
 • Περιστοματικές ρυτίδες
 • Περίγραμμα και όγκος χειλιών
 • Πηγούνι
 • Λαιμός και ντεκολτέ
 • Οβάλ προσώπου

Διαδικασία Θεραπείας:
Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Η θεραπεία είνα ανώδυνη ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας για 30 λεπτά πριν την έκχυση στην περιοχή.

Πλεονεκτήματα:

 • Άμεσα, φυσικά αποτελέσματα: Mετά από μία μόνο συνεδρία, οι ρυτίδες είναι εμφανώς γεμισμένες, εξαφανίζονται τελείως ή μένουν μόνο επιφανειακά ορατές. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό με βέλτιστη, αποτελεσματική διόρθωση.
 • Βέλτιστη ασφάλεια
 • Αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας ( 12-18 μήνες): τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει από 12 έως και 18 μήνες, ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή.

Στο επιστημονικό κέντρο Medi Laser Clinic χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόλυτης ακρίβειας, που διασφαλίζουν ένα ασφαλές, άμεσο, ορατό και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα…
1. Restylane Hyaloyronic Acid,
Της σουηδικής εταιρείας Q-Med, παγκοσμίως πρωτοπόρoυ στην κατηγορία τους και στηρίζονται στην τεχνολογία NASHA. Το Restylane® αποτελεί το πιο επιστημονικά τεκμηριωμένο προϊόν υαλουρονικού οξέως στον κόσμο με εκτεταμένες μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Το Restylane® έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 15 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως τα τελευταία 12 χρόνια.

2. Teosyal Hyaloyronic Acid,
Παράγονται στην Ελβετία και έχουν βραβευτεί ως “Τhe Best of Hyaluronic Acid”

Botox ή Dysport

Το Botox® και Dysport® είναι οι εμπορικές ονομασίες της τοξίνης Βotulinum type A, μια ουσία που προκαλεί χαλάρωση των μυών του προσώπου. Είναι η μέθοδος που πραγματικά έφερε την ‘επανάσταση’ στις μη χειρουργικές θεραπείες αισθητικής βελτίωσης του προσώπου. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των ρυτίδων έκφρασης, δηλαδή ρυτίδες του μετώπου, του μεσοφρύου και του ποδιού χήνας στα πλάγια του ματιού. Το πρόσωπο ανανεώνεται, φρεσκάρεται και δείχνει χαρακτηριστικά νεώτερο.

Αύξηση Χειλέων

Στις παρεμβάσεις αύξησης των χειλέων συγκαταλέγονται τα βιολογικά ή βιοσυμβατά εμφυτεύματα (κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, πολυαιθυλένιο κλπ.) Με τα εμφυτεύματα επιτυγχάνεται αύξηση του όγκου των χειλέων, τονισμός του περιγράμματος, απόσβεση των περιστοματικών ρυτίδων, των ρινοπαρειακών αυλάκων και των αυλάκων στις γωνίες του στόματος.

Redensity ΙΙ

Αποτελεί μια καινοτομία των εργαστηρίων Teoxane.
Μετά από 9 χρόνια έρευνας και κλινικών δοκιμών τα εργαστήρια Teoxane της Γενεύης μας παρουσιάζουν ένα νέο καινοτόμο προϊόν στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, με βάση το υαλουρονικό οξύ ειδικά σχεδιασμένο για την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Tι είναι οι κύκλοι στα μάτια;
Το δέρμα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητο κι εύθραυστο με αποτέλεσμα να αποτυπώνονται εύκολα πάνω του τα σημάδια της κουρασης ή της ηλικίας. Οι κύκλοι εμφανίζονται πρώτα στην γωνία του ματιού και κατόπιν επεκτείνονται στο περίγραμμα κάνοντας το βλέμμα να φαίνεται θλιμμένο και κουρασμένο.

Ποια είναι η αιτιολογία των κύκλων στα μάτια;
Η αιτιολογία της πρόκλησης των κύκλων στα μάτια ποικίλει: κόπωση, προβλήματα στη μικροκυκλοφορία, κακές διατροφικές συνήθειες, ενώ συχνά είναι κληρονομική.

Υπάρχει αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης;
Mετά από λεπτομερή ιατρική εξέταση, οι εξειδικευμένοι ιατροί του MEDI LASER CLINIC θα σας προτείνουν τον πιο κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.

Τι είναι το Redensity [II] για τα μάτια;
Είναι μια ενέσιμη γέλη (gel) με υαλουρονικό οξύ, ειδικά σχεδιασμένη για την αντιμετώπιση των κύκλων στην περιοχή των ματιών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό προϊόν που υπάρχει στο δέρμα και προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Ποιος μπορεί να ωφεληθεί από το Redensity [II] για τα μάτια;
Γυναίκες και άνδρες με κύκλους στα μάτια.

Είναι τα αποτελέσματα άμεσα ορατά;
Ναι, τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή.
Οι κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι η διάρκεια του αποτελέσματος είναι ένα (1) έτος, ενώ το 72% των ασθενών δεν χρειάζεται διορθωτική συνεδρία μετά την αρχική εφαρμογή.

Έχει το δέρμα εμφανή σημάδια μετά την εφαρμογή;
Mπορεί να υπάρξουν ερυθρότητα και μικροί μώλωπες, τα οποία μειώνονται δραστικά αν τοποθετηθεί πάγος πάνω του.

Skin Boosters

Με τη θεραπεία Skin Boosters βλέπουμε άμεση και ορατή αναζωογόνηση! Μακράς διάρκειας, ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα!

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει λιπώδη ιστό, κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, συστατικά τα οποία προσδίδουν στο πρόσωπο όγκο και υποστήριξη. Η οστεϊνη δομή και οι μύες του προσώπου χάνουν επίσης τον όγκο τους.

Τα Skin Boosters αποτελούν το τελευταίο επίτευγμα της Αισθητικής Ιατρικής, με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, στην αποτελεσματική αποκατάσταση της υγρασίας, της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος.

Στο επιστημονικό κέντρο MEDI LASER CLINIC χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόλυτης ακρίβειας, που διασφαλίζουν ένα ασφαλές, άμεσο, ορατό και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα…

1. Restylane Vital και Vital Light
Tα συγκεκριμένα προϊόντα ,της σουηδικής εταιρείας Q-Med, είναι παγκοσμίως πρωτοπόρα στην κατηγορία τους και στηρίζονται στην τεχνολογία NASHA. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα αποτελέσματα των Restylane Skin Boosters διαρκούν μέχρι και 36 μήνες.
2. Teosyal Redensity Ι και ΙΙ
Ένα μοναδικό προϊόν στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, αποτέλεσμα χρόνων έρευνας και κλινικών δοκιμών τα εργαστήρια Teoxane της Γενεύης .

Ενδείξεις, ώριμο με φωτογήρανση δέρμα

 • Λείανση των ρυτίδων και των πτυχώσεων, γύρω από το στόμα και τη μύτη
 • Όγκο και αναζωογόνηση των χειλιών
 • Χαλάρωση και μείωση των γραμμών του προσώπου, του μετώπου, γύρω από τα μάτια
 • Διαμόρφωση αποκατάσταση του όγκου στα μάγουλα
 • Μαύροι κύκλοι, περιοφθαλμικές ρυτίδες
 • Περιστοματικές ρυτίδες
 • Ανανέωση δέρματος στο λαιμό και το ντεκολτέ