Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Τα Νέα μας

Στο νέο website του MEDI LASER CLINIC μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και άρθρα σχετικά με γυναικεία και αντρικά ζητήματα ομορφιάς και υγείας. Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε πρώτοι από όλους για νέες τεχνολογίες και ιατρικές θεραπείες.

Τα μυστικά της μεσοθεραπείας

από την aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι από τις καλύτερες θεραπείες που μπορείς να κάνεις στα 20. στα 30, στα 40, στα 50. Η aesthetic medicine doctor Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου μας αποκαλύπτει τα μυστικά της μεσοθεραπείας. Κάθε πότε κάνει η ίδια, πόσες θεραπείες χρειάζεται να κάνεις, τι να προσέξεις.

-Ασφαλώς κάνω κι εγώ μεσοθεραπεία. Είναι από τις αγαπημένες μου θεραπείες γιατί είναι αποτελεσματική, δίνει σίγουρα αποτέλεσμα και είμαι απόλυτα κυκλοφορίσιμη το επόμενο κιόλας λεπτό.

-Με το που δω το δέρμα μου να είναι ταλαιπωρημένο ξεκινάω έναν κύκλο από μεσοθεραπείες. Σίγουρα κάποιες γίνονται πριν και μετά το καλοκαίρι, όχι πως ο χειμώνας ταλαιπωρεί λιγότερο το δέρμα μας…

-Το καλύτερο είναι να κάνεις 4-6 μεσοθεραπείες σε απόσταση περίπου 10 ημερών μεταξύ τους. Έτσι θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για έναν περίπου χρόνο. Ίσως να χρειαστεί να συντηρήσεις το αποτέλεσμα κάνοντας μια-δύο ακόμη.

-Αν θέλεις να αργήσεις να γεράσεις, η μεσοθεραπεία είναι η λύση. Όποιος είναι τακτικός στη μεσοθεραπεία, δίνει με τις καλές μεσοθεραπείες με καλά εγκεκριμένα υλικά, μεγάλη παράταση στο νεανικό δέρμα, στην ενυδάτωση, στη λάμψη και τη σφριγηλότητα.

-Είναι σημαντικό να είναι καλά τα υλικά. Προσωπικά, πάντα χρησιμοποιώ προϊόντα που έχουν εγκρίσεις. Αλλά να ξέρεις ότι το 80% των υλικών, που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν έχει.

-Επιλέγεις με προσοχή το πού θα κάνεις μεσοθεραπεία.Το πώς γίνεται η διαδικασία, το ποια υλικά θα μπουν στο πρόσωπο σου και ποιος θα την εφαρμόσει, δεν είναι θέματα που μπορείς να τα αφήσεις στην τύχη τους.

-Κάνε μεσοθεραπεία με τον σωστό, εγκεκριμένο, ασφαλή και τελικά αποτελεσματικό τρόπο και δεν θα μετανιώσεις ούτε τα χρήματα ούτε τον χρόνο που διέθεσες. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου
aesthetic medicine doctor

 

Αναδημοσίευση από http://anewlife.gr

Περισσότερα
Δρ. Κ. Παπαϊωάννου

Οι 4 καλύτερες θεραπείες που κάνει η δερματολόγος μου μετά το καλοκαίρι

Αν θέλεις να κάνεις το καλύτερο για το δέρμα σου μετά τις διακοπές βλέπεις τι κάνει η δερματολόγος σου και επιλέγεις θεραπεία!
Η aesthetic medicine doctor – ιατρός κοσμητικής ιατρικής Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου έχει υπέροχο δέρμα και κάποια μυστικά που τα μοιράζεται μαζί σου.

«Να ξεκαθαρίσω ότι αγαπώ τις θεραπείες που δεν σε κλείνουν στο σπίτι. Οι περισσότερες γυναίκες είμαστε εργαζόμενες και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε στο σπίτι κάθε φορά που θέλουμε να κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας. Φοβόμαστε κιόλας τις μακρές και επίπονες αποθεραπείας οπότε προτιμώ απλά πράγματα που έχουν αποτέλεσμα.
Ειδικά στη δική μου δουλειά δεν μπορώ να είμαι με τραύματα στο πρόσωπο. Οπότε, επιλέγω θεραπείες στη σωστή συχνότητα με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Superficial Peels

Ξεκινώ από το πιο αγαπημένο μου που βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και τη λάμψη του: τα Superficial peels που κάνουν επιφανειακό peeling.

Αυτού του είδους τα peelings διώχνουν νεκρά κύτταρα, κινητοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης χωρίς όμως να τραυματίζουν το δέρμα, χωρίς να το κάνουν να είναι ευαίσθητο στον ήλιο και χωρίς να σε κλείνουν στο σπίτι.

Πραγματικά, κάνοντας 3-4 superficial peels το αποτέλεσμα είναι ίδιο ή και καλύτερο σε σχέση με ένα μεσαίου βάθους peeling, που περιλαμβάνει τραυματισμό.

Είναι μια θεραπεία που κοστίζει 40-60 ευρώ και κάνει το δέρμα πολύ λαμπερό μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μεσοθεραπεία (η θαυματουργή)

Τα Superficials peels τα συμπληρώνω συνήθως με δυο πολύ αγαπημένες μου μεθόδους. Η μια είναι η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό είτε καθαρό είτε σε πρόσμιξη με βιταμίνες ή αυξητικούς παράγοντες.

Το κάνω πολύ επιφανειακά με το πιστολάκι της μεσοθεραπείας όταν θέλω να κάνω το δέρμα μου να λάμπει χρησιμοποιώντας πολυβιταμινούχα σκευάσματα με συσφικτικούς παράγοντες. Εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Κάνω μεσοθεραπεία κάθε μήνα. Τη θεωρώ πολύ εύκολη και αποτελεσματική.
Καθαρισμό κάνω μια φορά τον χρόνο μετά το καλοκαίρι γιατί το δικό μου δέρμα δεν έχει πολύ σμήγμα.

Υπάρχουν όμως δέρματα, κυρίως νεαρότερες ηλικίες που έχουν ανάγκη να κάνουν μια έως δυο φορές τον χρόνο καθαρισμό. Ο καθαρισμός σε μηνιαία βάση δεν είναι σωστό να γίνεται.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Αγαπημένη μου θεραπεία και το PRP, η γνωστή ως νέα αυτόλογη μεσοθεραπεία. Γίνεται με το λευκό υλικό του αίματος αυτό που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, αυξητικούς παράγοντες και βλαστοκύτταρα. Γίνεται ενέσιμο για θεραπείες είτε βελτίωσης και σύσφιξης του προσώπου είτε για βελτίωση της τριχόπτωσης. Εξαιρετικά αποτελέσματα και μακροχρόνια δράση. Και στο ιατρείο μου χρησιμοποιούμε φυγόκεντρους διπλής φυγοκέντρισης που είναι εξαιρετικά εξελιγμένες.

Αυτή η θεραπεία δίνει πιο σφιχτό, πιο λαμπερό, πιο πυκνό, πιο καθαρό δέρμα που αργεί να γεράσει. Είναι σαν να έχουμε γυρίσει τον χρόνο μερικά χρόνια πίσω.

Προσωπικά, κάνω τη συγκεκριμένη θεραπεία 1-2 φορές τον χρόνο, μια πριν τα Χριστούγεννα και μια μετά το καλοκαίρι.

Signature Lift

Μου αρέσουν πολύ οι θεραπείες που έχουν βιταμίνη C, όπως η Signature Lift. Είναι μια εκπληκτική θεραπεία που μπορείς να την επαναλαμβάνεις και κάθε εβδομάδα αν θέλεις.
Βελτιώνει ουσιαστικά το δέρμα το θρέφει, το ξεκουράζει, το κάνει να λάμπει.
Κοστίζει σχεδόν 50 ευρώ αλλά τα αποτελέσματα της είναι για πολλά περισσότερα!»

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Aesthetic medicine doctor – Ιατρός κοσμητικής ιατρικής

Medi Laser Clinic

Αθήνα, Κηφισιά

 

Αναδημοσίευση από http://anewlife.gr

Περισσότερα