Πίσω στη Λίστα

Κυτταρίτιδα – Τοπικό Πάχος! Υπάρχει Λύση;

exo

Acoustic Wave TreatmentTM by Storz Medical

Σήµερα η “Acoustic Wave Treatment” είναι µία αποτελεσματική µέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος που εφαρμόζεται σε περισσότερα από 600 κέντρα θεραπείας παγκοσµίως.

1

Θεραπεία με ορατά και µακρόχρονα αποτελέσματα

Η ελαστικότητα του δέρματος µειώνεται µε την ηλικία. Η όψη πορτοκαλιού στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στα µπράτσα επηρεάζει το 80% των γυναικών. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος έχει μετατραπεί σε ένα μείζον πρόβλημα στις μέρες μας και δημιουργεί ένα σηµαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των γυναικών.

Η “Acoustic Wave Treatment (ΑWTTM) είναι µία νέα, εξαιρετικά αποτελεσµατική µέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών – ωστικών κυµάτων στις προς θεραπεία περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόµος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την µη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφτούν τα οπτικά σηµάδια αυτής.

Κυτταρίτιδα – ο εχθρός του δέρµατος.

Η κυτταρίτιδα συνήθως εµφανίζεται στους µηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι µαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωµα του δέρµατος κατά την διάρκεια της εγκυµοσύνης. Η έλλειψη ισορροπίας µεταξύ της δηµιουργίας του λίπους και του καταβολισµού του λίπους µέσα στα κύτταρα οδηγεί στον σχηματισμό μεγάλων λιποκυττάρων, χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας, που δίνουν στο δέρµα την συνήθη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

 

IMG_20160616_0001

Αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με την μέθοδο “ΑWTTM

Τι είναι η “ΑWTTM” και γιατί είναι αποτελεσματική στην θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους;

Η “Acoustic Wave Treatment (AWTTM)” χρησιµοποιεί ακουστικά – ωστικά κύµατα, τα οποία τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύµατα αυτά έχουν χρησιµοποιηθεί στην ιατρική µε τεράστια επιτυχία από το 1980 για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπείες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η σύγχρονη θεραπεία “ΑWTTM εφαρµόζεται σε περιοχές µε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τα αποτελέσµατα είναι:

  • Αναζωογονημένο και Απαλό Δέρμα
  • Μείωση αποθεμάτων Λίπους
  • Σύσφιξη του Συνδετικού Ιστού
  • Μείωση Πόντων Περιφέρειας στις Προσβλεβλημένες περιοχές – “Λέπτυνση”

final

Εµφανή και µετρήσιμα αποτελέσματα

Κλινικές µελέτες που διεξήχθησαν στην Ελβετία και στις Η.Π.Α. παρουσίασαν βελτίωση 110% στην ελαστικότητα του δέρματος των γυναικών που συµμετείχαν στις έρευνες. Επίσης όλες αυτές οι γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες με τα αποτελέσµατα της “Acoustic Wave Treatment”.

Μέθοδος θεραπείας

Ειδικό τζελ εφαρµόζεται στην προς θεραπεία περιοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά – ωστικά κύµατα θα διοχετευτούν στο σώµα χωρίς απολύτως καμία απώλεια σε ενέργεια. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Διάρκεια θεραπείας και συχνότητα επαναλήψεων

Κατά μέσον όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος, από 6 έως 12 συνεδρίες σε µεσοδιάστηµα 3 µε 4 ημερών θα είναι απαραίτητες.

Συνιστώµενες πρόσθετες ενέργειες

Η “Acoustic Wave Treatment” θα πρέπει να συνοδεύεται από 30 λεπτά σωµατική άσκηση την ηµέρα, από δίαιτα µε χαμηλά λιπαρά και ο ασθενής θα πρέπει να πίνει 2 με 3 λίτρα νερό κάθε µέρα προκειµένου να εξασφαλιστεί η ταχύτατη απομάκρυνση των προιόντα του καταβολισμού.

IMG_20160616_0002

Ποιες περιοχές του σώματος µπορούν να θεραπευτούν;

Η “Acoustic Wave Treatment” μπορεί να εφαρµοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

  • Γλουτοί
  • Μηροί
  • Μπράτσα
  • Κοιλιά

mixanima mixanima+derma