Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία
Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και θεωρείται η καλύτερη μέθοδος της αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη και την αντιμετώπιση αισθητικών προβλημάτων όπως η δερματική χαλάρωση, οι ρυτίδες, η τριχόπτωση και η γήρανση του δέρματος.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό όπλο είτε για την πρόληψη της γήρανσης σε νεαρές ηλικίες είτε για την καταπολέμισή της όταν αυτή έχει ήδη εμφανιστεί. Για το πρόσωπο υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα θεραπείας για σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, ανανέωση, εξάλειψη λεπτών ρυτίδων και ανάπλαση.

Εφαρμόζεται σε:
Πρόσωπο, Λαιμό, Ντεκολτέ και Χέρια με την τεχνική των μικροενέσεων, με εγχύσεις στο μεσόδερμα υαλουρονικού οξέος (HA) και άλλων συστατικών όπως συνένζυμα (Q10), DMAE, αυξητικούς παράγοντες, DNA, αντιοξειδωτικά κλπ. Τα ενεργά συστατικά του HA διεισδύουν σε βάθος στην επιδερμίδα εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη σύσφιξή της. To ΗΑ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα, αφού έχει την ικανότητα να «δεσμεύει» κατά 300 περίπου φορές το βάρος του σε Η2Ο, επανενεργοποιεί τους ινοβλάστες και προάγει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, ελαστίνης και ενδογενούς HA.

Διάρκεια Θεραπείας:
Συνήθως συνιστώνται συνολικά 4-6 συνεδρίες για την πλήρη αναδόμηση του δέρματος. Οι εγχύσεις γίνονται κάθε 1-2 εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Πριν τη Μεσοθεραπεία αφαιρείται εντελώς το μακιγιάζ και απολυμαίνεται το δέρμα. Σε ευαίσθητα δέρματα χρειάζεται η εφαρμογή τοπικής αναισθητικής κρέμας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και ορατό αμέσως μετά την συνεδρία, ενώ τις επόμενες ώρες αποφεύγουμε εστίες θερμότητας και εφαρμογή προϊόντων με αλκοοόλη.

Αντενδείξεις:

 • Εγκυμοσύνη, θηλασμός
 • Διαβήτης ελεγχόμενος με ινσουλίνη
 • Πρόσφατος καρκίνος
 • Ιστορικό θρόμβωσης

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Στο MEDI LASER CLINIC εφαρμόζεται η νέα μεσοθεραπεία υαλουρονικού οξέος (HA) για το πρόσωπο χωρίς ενέσεις. Το HA (Hyalouronic Acid), είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Σύμφωνα με μελέτες, κάθε 10 χρόνια το δέρμα χάνει περίπου 6% του πάχους του. Αντιστροφή του φαινομένου παρατηρήθηκε με εγχύσεις HA απευθείας στην επιδερμίδα.

H μεσοθεραπεία με HA ενυδατώνει εκπληκτικά το δέρμα, επανενεργοποιεί τους ινοβλάστες και προάγει τη σύνθεση νέου κολλαγόνου, ελαστίνης και ενδογενούς HA. Η κάθε μεσοθεραπεία ενισχύεται με βιταμίνες, αμινοξέα, DMAE, γλυκολικά οξέα, νουκλεοτίδια και άλλα συστατικά ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε δέρματος, αλλά και με την πρόοδο από συνεδρία σε συνεδρία.

Η ιατρός Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου τονίζει:
«Η μεσοθεραπεία είναι μια αυστηρά Ιατρική Υπηρεσία η οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από Ιατρούς. Η συγκεκριμένη θεραπεία βασίζεται σε ένα συνδυασμό υλικών και για την αποτελεσματικότητα της είναι απαραίτητη η επιστημονική γνώση καθώς δεν εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιοχές του προσώπου ή σώματος. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.»

Μεσοθεραπεία Mesogun Pistor Eliance

To PISTOR Eliance είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας νέας γενιάς που επιτρέπει στο γιατρό να χορηγεί τη θεραπεία με άνεση και, συνεπώς, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη κούραση.

Ιδιαίτερα απαλό και ήσυχο, η χρήση του PISTOR Eliance είναι σχεδόν ανώδυνη για τους ασθενείς ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το τριχωτό της κεφαλής, οι περιοφθαλμικές και περιστοματικές περιοχές.

Ενσωματώνοντας πολύ τελευταία στοιχεία, το PISTOR Eliance είναι κατάλληλο για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ (δείκτης ιξώδους: 5.500 Pa / s).

To PISTOR Eliance είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για θεραπείες ιατρικής αισθητικής, τραυματοθεραπεία, αθλητιατρική, θεραπεία του πόνου, κ.λ.π.

Στην αισθητική ιατρική χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αλλά και για τις εγχύσεις PRP.

Mediplus Multipolar RF

Αναγέννηση δέρματος και σύσφιξη προσώπου

Το Mediplus Multipolar RF συνδυάζει τα αποτελέσματα της μονοπολικής και διπολικής τεχνολογίας: διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρώντας σε βάθος, για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο, όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η επιλεκτική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννηση τους, αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγγουν και ανανεώνουν τους ιστούς.
Κύκλοι θεραπειών προσώπου

♦ Θεραπεία ανάπλασης / κατά των ρυτίδων ( αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα)
♦ Θεραπεία σύσφιξης
♦ Προάγει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος

Medical Needling με Dermaroller

Η φόρμουλα ενάντια στη φθορά του δέρματος! Η θεραπεία MEDICAL NEEDLING ΜΕ DERMAROLLER αποτελεί μια νέα – μη επεμβατική – ιατρική θεραπεία που αναζωογονεί το δέρμα, καθυστερώντας για μεγάλο χρονικό διάστημα, την ανάγκη για χειρουργικό νυστέρι.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από επιστήμονες ιατρούς και στόχο έχει να διεγείρει και να ενισχύσει τη φυσική επούλωση του δέρματος και τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς να αφήνει κανένα απολύτως σημάδι στην επιδερμίδα.

Η θεραπεία Medical Needling με Dermaroller είναι ιδανική για τα φωτογηρασμένα δέρματα. Μειώνει αισθητά τα σημάδια της ακμής, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει τις δυσχρωμίες και τα τραύματα, συμβάλει σημαντικά στην εξαφάνιση των ευρυαγγειών και εξαφανίζει τις ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια, όταν δεν είναι πολύ βαθιές. Η σύσφιξη του δέρματος είναι άμεσα ορατή ενώ μετά το πέρας των συνεδριών το δέρμα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Σε περιπτώσεις χαλάρωσης και ρυτίδων τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 2 χρόνια ενώ όσον αφορά στις ουλές και στις ραγάδες τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Βeauty in action!
Η εφαρμογή της θεραπείας ξεκινάει με τη χρήση μιας τοπικής αναισθητικής κρέμας. Αφού προηγηθεί η απαραίτητη αντισηψία, ο γιατρός περνάει το Dermaroller με τις μικροσκοπικές βελόνες σε όλη την επιδερμίδα του προσώπου, γύρω και πάνω από τα μάτια, το λαιμό και το ντεκολτέ. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και σχεδόν αναίμακτη, καθώς η αναισθητική κρέμα προκαλεί αγγειοσυστολή και έτσι το δέρμα δεν ματώνει.
Η κύρια δράση του Dermaroller είναι η δημιουργία μικροσκοπικών οπών στα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Οι βελόνες του Dermaroller – με μήκος μόλις 1mm- διαπερνούν τις 5 στοιβάδες της επιδερμίδας και φτάνουν μέχρι το χόριο, τη στιβάδα του δέρματος που περιέχει τους ινοβλάστες, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ερεθίζοντας αυτή τη στιβάδα, ενεργοποιείται η δράση των ινοβλαστών, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία συνεχίζεται με την εφαρμογή ειδικών προϊόντων, τα οποία περνούν μέσα από τα κανάλια – οπές που έχουν δημιουργήσει οι βελόνες και φτάνουν στα κύτταρα, μετά από μια απλή επάλειψη.

Διάρκεια θεραπείας:
Η θεραπεία Medical Needling με Dermaroller διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ απαιτούνται 30`-60` για να δράσει η αναισθητική κρέμα. Συνήθως συνιστώνται συνολικά 4-6 συνεδρίες, με συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα και για τα πολύ ευαίσθητα δέρματα 1 φορά κάθε 10 μέρες.
Δεν χρειάζεται συντήρηση, απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος, είναι ανώδυνη και μετά το τέλος της συνεδρίας, μπορούμε να επιστρέψουμε αμέσως στις καθημερινές μας ασχολίες.
Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, απαγορεύεται για 1 εβδομάδα η έκθεση στον ήλιο.

Αντενδείξεις:

 • Τα νοσήματα του κολλαγόνου
 • Η ακμή
 • Οι μολυσματικές καταστάσεις

Κίνδυνοι δεν υπάρχουν, εφόσον τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και γίνεται πλήρης αποστείρωση, ενώ για λόγους ασφαλείας μετά τη θεραπεία εφαρμόζεται αντισηπτική κρέμα και αντιλιακό.

Endermolift

Mια 100%φυσική τεχνική αντιγήρανσης, που αναδομεί το δέρμα και εξαλείφει τα σημάδια της ηλικίας. Η μέθοδος ENDERMOLIFT προσφέρει άμεσα αποτελέσματακαι μια υγιή και απόλυτα φυσική λάμψη στο πρόσωπό σας.

Η επιδερμίδα σας γίνεται λεία και αποπνέει ανανέωση σαν να έχετε κάνει lifting. Συνεδρία με τη συνεδρία τα αποτελέσματα προστίθενται για να καταλήξουν συνολικά στο γέμισμα των ρυτίδων, τον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του προσώπου και τη γενικότερη ανανέωση της επιδερμίδας.

Δράση:
Η μέθοδος ENDERMOLIFT επιτρέπει την εις βάθος αναδόμηση του δέρματος και εξαλείφει τα σημάδια του χρόνου. Η κεφαλή Lift στέλνει μικροδονήσεις στην επιφάνεια του δέρματος με σκοπό να ενεργοποιήσει εις βάθος τα κύτταρα της νεότητας (ινοβλάστες), διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, μία απολύτως ανώδυνη και μη επεμβατική διαδικασία.

Αποτελέσματα:

 • Aνανεώνει το δέρμα σε μόλις 15 λεπτά και αποκαθιστά την υγιή του λάμψη
 • Οι ρυτίδες «γεμίζουν» εκ των έσω με φυσικό τρόπο, οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, ενώ ταυτόχρονα οι εκφράσεις του προσώπου διατηρούνται
 • Συσφίγγει και δίνει σαφή όρια στο περίγραμμα του προσώπου σας

Peeling με διαμάντια

Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια τεχνική που απομακρύνει τις επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας μέσω μηχανικής και ελεγχόμενης απολέπισης.

Είναι μία πολύ απαλή απολέπιση που αφορά στην κεράτινη στοιβάδα και στην κοκκώδη, με αποτέλεσμα την ανανέωση των κυττάρων και την αύξηση στην παραγωγή κολλαγόνου και κατά συνέπεια τη βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος.

Τι επιτυγχάνει;
Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια χρησιμοποιείται για θεραπεία διάφορων προβλημάτων της νεανικής επιδερμίδας αλλά και των προβλημάτων λόγω γήρανσης. Η επιδερμίδα γίνεται πιό δεκτική στην απορρόφηση προϊόντων χωρίς την αλλοίωση του pH της.

Χρησιμοποιείται για:

 • Θεραπεία και πρόληψη φωτογήρανσης
 • Καταπολέμηση υπερμελαγχρώσεων
 • Ακμή και σημάδια ακμής
 • Ενυδάτωση
 • Αναδόμηση επιδερμίδας
 • Γραμμές έκφρασης, λεπτές ή πιό βαθιές ρυτίδες
 • Μείωση ανοιχτών πόρων
 • Σμηγματορροικά δέρματα

Αντενδείξεις:

 • Εγκυμοσύνη
 • Botulinum toxin – μην κάνετε θεραπεία πρίν το πέρας των 30 ημερών και ποτέ στην περιοχή που είχε γίνει εφαρμογή
 • Χειρουργικές επεμβάσεις ( μόνο μετά από 40 ημέρες)
 • Έρπης ζωστήρας
 • Δέρματα που έχουν υποστεί πρόσφατα άλλου είδους θεραπείες απολέπισης
 • Πάρα πολύ ευαίσθητες και πάρα πολύ λεπτές επιδερμίδες
 • Ενεργή ακμή, διαβήτης, έκζεμα, δερματίτιδα, καρκίνος δέρματος, πληγές, προβλήματα σε αγγεία, τατουάζ

Εμφυτεύματα - Υαλουρονικό Οξύ

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος
Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα μας χάνει λιπώδη ιστό, κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ τα οποία προσδίδουν στο πρόσωπο όγκο και υποστήριξη. Αρχίζουμε σταδιακά να βλέπουμε το σχηματισμό ρυτίδων, γραμμών και πτυχώσεων, καθώς και την απώλεια όγκου. Τα σημάδια της γήρανσης γίνοτναι ολοένα και πιο ορατά.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό, βασικό συστατικό του δέρματός μας. Οι ενυδατικές, λιπαντικές και ιξωδοελαστικές ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος κάνουν το πρόσωπο στρογγυλό, λείο και όμορφο. Καθώς μεγαλώνουμε, οι άνω και κάτω παρειές βυθίζονται, εμφανίζονται ρυτίδες και το οβάλ σχήμα του προσώπου χάνεται, επηρεάζοντας τη συνολική του αρμονία.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, μοιάζουν με το υαλουρονικό οξύ του δέρματός μας. Επανορθώνουν αυτές τις απώλειες και αυξάνουν την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και πολύ φυσικό. Το δέρμα παραμένει λείο και εύπλαστο. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι η αποτελεσματικότερη και πιο ευρέως γνωστή μέθοδος γεμίσματος των ρυτίδων.

Δράση:

 • Γεμίζει τις ρυτίδες και τις γραμμές του προσώπου
 • Αναδιαμορφώνει τα ζυγωματικά και μαλακώνει το περίγραμμα του προσώπου
 • Αυξάνει και αναμορφώνει τον όγκο των χειλιών με ένα βαθιά ενυδατικό αποτέλεσμα
 • Αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα
 • Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και γραμμών ακόμα και στις πιο ευαίσθητες περιοχές όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ

Περιοχές που μπορούν να βελτιωθούν:

 • Ρυτίδες μεσόφρυδου
 • Ζυγωματικά και παρειές
 • “Πόδι της χήνας”
 • Ρινοπαρειακές αύλακες
 • Περιστοματικές ρυτίδες
 • Περίγραμμα και όγκος χειλιών
 • Πηγούνι
 • Λαιμός και ντεκολτέ
 • Οβάλ προσώπου

Διαδικασία θεραπείας:
Η θεραπεία διαρκεί μόλις 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του αμέσως. Η θεραπεία είναι ανώδυνη ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας για 30 λεπτά πριν την έκχυση στην περιοχή.

Πλεονεκτήματα:

 • Άμεσα, φυσικά αποτελέσματα: Mετά από μία μόνο συνεδρία, οι ρυτίδες είναι εμφανώς γεμισμένες, εξαφανίζονται τελείως ή μένουν μόνο επιφανειακά ορατές. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό με βέλτιστη, αποτελεσματική διόρθωση.
 • Βέλτιστη ασφάλεια
 • Αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας ( 12-18 μήνες): τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει από 12 έως και 18 μήνες, ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή.

Στο επιστημονικό κέντρο Medi Laser Clinic χρησιμοποιούμε προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόλυτης ακρίβειας, που διασφαλίζουν ένα ασφαλές, άμεσο, ορατό και μεγάλης διάρκειας αποτέλεσμα…
1. Restylane Hyaloyronic Acid
Της σουηδικής εταιρείας Q-Med, παγκοσμίως πρωτοπόρoυ στην κατηγορία τους και στηρίζονται στην τεχνολογία NASHA. Το Restylane® αποτελεί το πιο επιστημονικά τεκμηριωμένο προϊόν υαλουρονικού οξέως στον κόσμο με εκτεταμένες μελέτες που αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Το Restylane® έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 15 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως τα τελευταία 12 χρόνια.

2. Teosyal Hyaloyronic Acid
Παράγονται στην Ελβετία και έχουν βραβευτεί ως “Τhe Best of Hyaluronic Acid”.

Botox

Είναι η μέθοδος που πραγματικά έφερε την ‘επανάσταση’ στις μη χειρουργικές θεραπείες αισθητικής βελτίωσης του προσώπου.

Laser (ERBIUM YAG - Laser Νεοκολλαγονογέννεσης LYRA ND YAG)

Λόγω της διάχυσης της θερμότητας, αποσκοπεί στο να προκαλέσει ρίκνωση και παραγωγή των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης με στόχο τη βελτίωση των μικρών και μέσου βάθους ρυτίδων.

Laser Skin Resurfacing

 

Μέσω της μεθόδου Resurfacing, το δέρμα σχηματίζει νέες ίνες κολλαγόνου και παρουσιάζει ενίσχυση των ελαστικών ιστών. Αυτό σημαίνει ότι μετά την εφαρμογή του laser, το δέρμα παρουσιάζει όψη «φυσιολογικού δέρματος» όπως ακριβώς των ατόμων νεαρής ηλικίας. Διαβάστε περισσότερα

 

Fractional Lasers

Τα Fractional Lasers αποτελούν lasers νέας τεχνολογίας, τα οποία εξαχνώνουν περιοχές της επιδερμίδας – αφήνοντας ανέπαφες υγιείς νησίδες δέρματος. Διαβάστε περισσότερα

Microdermabration με Μικροκρυστάλλους

Μηχανικό peeling για την επιδερμίδα του προσώπου με ειδικούς μικροκρυστάλλους. Οι μικροκρύσταλλοι στροβιλίζονται στην επιδερμίδα και την απαλλάσουν από τα νεκρά κύτταρα και την τραχύτητα της, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιούν την παραγωγή ελαστίνης.

Θεραπεία Περιστοματικών Ρυτίδων & Περιοφθαλμικών

Αύξηση Χειλέων

Στις παρεμβάσεις αύξησης των χειλέων συγκαταλέγονται τα βιολογικά ή βιοσυμβατά εμφυτεύματα (κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, πολυαιθυλένιο κλπ.)

Η περιστοματική περιοχή με την πάροδο του χρόνου , λόγω κληρονομικότητας , καπνίσματος , έκθεση στον ήλιο ταλαιπωρείται ιδιαίτερα ενώ τα χείλη χάνους σταδιακά τον όγκο τους. Η επιτυχημένη αναζωογόνηση των χειλιών απαιτεί “φιλοσοφημένη” προσέγγιση και συνδυασμό διαφόρων τεχνικών (πχ. Κάνουλες) και εξαιρετικής ποιότητας υλικά με διασημότερο και πιο αποτελεσματικό το υαλουρονικό οξύ . Το HA δίνει στα χείλη άμεσα όγκο και τα κάνει α φαίνονται πιο νεανικά , λαμπερά και “γεμάτα”. Είναι απόλυτα φιλικό προς το ανθρώπινο σώμα υλικό αφού αποτελεί φυσιολογικό δομικό συστατικό του.

Vibralift Face Therapy (LIFT6)

Η Vibralift είναι μια επαναστατική μέθοδος ομορφιάς, η οποία αποτρέπει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μάχεται για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Διαβάστε περισσότερα

BIO-Glow

Το επιστημονικό κέντρο MEDI LASER CLINIC σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα ενυδάτωσης, αντιγηραντικής προστασίας και ανάπλασης για το πρόσωπο, τη θεραπεία BIO GLOW, που βασίζεται σε βιολογικά προϊόντα συνδυασμένα με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτει αποκλειστικά το MEDI LASER CLINIC. Διαβάστε περισσότερα

BIO - Lift

Το επιστημονικό κέντρο MEDI LASER CLINIC σχεδίασε ένα νέο πρόγραμμα ενυδάτωσης, αντιγηραντικής προστασίας και ανάπλασης για το πρόσωπο, τη θεραπεία BIO LIFT, που βασίζεται σε βιολογικά προϊόντα συνδυασμένα με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτει αποκλειστικά το MEDI LASER CLINIC. Διαβάστε περισσότερα

Dermafrac Προσώπου

Η θεραπεία DermaFracTM θεωρείται η επαναστατική μέθοδος micro-channeling, είναι ασφαλής και αποτελεσματική για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως:

 • Ακμή
 • Ουλές
 • Αφυδάτωση Δέρματος
 • Επιφανειακές Λεπτές Γραμμές& Ρυτίδες
 • Δυσχρωμίες, Ηλιακές Κηλίδες και Ανομοιόμορφο Δερματικό Τόνο

Η θεραπεία με το DermaFracTM είναι εξατομικευμένη με την κατάλληλη επιλογή ουσιών, που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί:

1. Αντιγήρανση
Ένα θαυμάσιο ‘κοκτέιλ’ πεπτιδίων, που διεγείρει τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου, χαλαρώνοντας τους μύες με διακριτικό και απολύτως φυσικό τρόπο.
2. Ενυδάτωση
Το υαλουρονικό οξύ προκαλεί έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Η δε πατενταρισμένη φόρμουλα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HylaSponge έχει την ικανότητα να διατηρεί αυτή την ενυδάτωση του δέρματος.
3. Ακμή
Το γαλακτικό και σαλικυλικό οξύ έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στον έλεγχο των ξεσπασμάτων της ακμής.
4. Λεύκανση
Το Kojic Acid (φυσικός λευκαντικός παράγοντας χωρίς χημικά λευκαντικά) ενεργεί κατά των δυσχρωμιών.

Μεγαλύτερη έγχυση ουσιών σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Ανώδυνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Πως λειτουργεί;

Η κεφαλή μεγάλης ακριβείας του DermaFracTM χρησιμοποιεί μηχανισμό εισρόφησης για να ‘γραπώσει’ το δερματικό ιστό και να τον φέρει σε άμεση επαφή με τις εκατοντάδες μικροσκοπικές αυτές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή.

Οι μικροσκοπικές αυτές ακίδες δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή ορού, οι οποίες διεισδύουν στο στρώμα της επιδερμίδας πάνω, όμως, από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις, επιτυγχάνοντας, έτσι, μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

Σχεδιασμένη να βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση το δέρματος σας, αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού αύξησης κολλαγόνου.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι. Το DermaFracTM σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε και make up αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας στο δέρμα είναι σύνηθες φαινόμενο και εξασθενεί πολύ γρήγορα.

Ο δε βαθμός της ερυθρότητας αυτής σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο διέγερσης του δερματικού ιστού κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας.

Πονάει;

Οι ασθενείς μας λένε ότι πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία. Η υψηλή ακρίβεια στη μηχανική της κεφαλής του DermaFracTM αποτρέπει κάθε πόνο ή/και αιμορραγία και ως εκ τούτου κάνει τη θεραπεία μια πολύ ευχάριστη διαδικασία χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Το DermaFrac αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική στις θεραπείες laser με κλασματική τεχνολογία (fractional), οι οποίες είναι πιο ακριβές και πολύπλοκες θεραπείες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως συνιστώνται έξι συνεδρίες με μεσοδιαστήματα δύο εβδομάδων και ακολουθούν οι απαραίτητες επισκέψεις συντήρησης κάθε 1-2 μήνες. Πάραυτα, η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και θα καθοριστεί αναλόγως με τις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Η αγωγή αυτή μπορεί, επίσης, να περιλαμβάνει και έναν συνδυασμό θεραπειών με LED και μικροδερμοαπόξεση για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα.

Dermapen

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο μεσοθεραπείας (αναφέρεται επίσης και ως θεραπεία μικροβελονισμού, θεραπεία επαγωγής κολλαγόνου(CIT) και διαδερμική διέγερση κολλαγόνου (PCI)).

Οι βελόνες δημιουργούν έναν ελεγχόμενο και ανώδυνο μικροτραυματισμό στο δέρμα. Κάθε κανάλι επιτρέπει τη δίοδο προϊόντων μεσοθεραπείας (ΗΑ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αυξητικούς παράγοντες). Ταυτοχρόνως το δέρμα καλείται να επουλώσει τους μικροτραυματισμούς που δημιουργούνται με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική και αρκετά οικονομική. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος (το δέρμα εμφανίζει ήπια ερυθρότητα για μερικές ώρες).

Ιδανικό για περιοχές του σώματος όπου δεν μπορεί να εφαρμοστεί Laser ή Peelings (π.χ. περιοφθαμικά, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια) αλλά και σε όλο το πρόσωπο για μείωση ρυτίδων και ουλών, μείωση μεγέθους των πόρων και καταπολέμηση των ραγάδων.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του εκάστοτε δέρματος. Συνιστώνται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα που καθορίζονται από το γιατρό. Σε βαριές περιπτώσεις ουλών ή ραγάδων απαιτούνται συνήθως περισσότερες συνεδρίες.