Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Dermafrac Προσώπου

Η θεραπεία DermaFracTM θεωρείται η επαναστατική μέθοδος micro-channeling, είναι ασφαλής και αποτελεσματική για πολλούς τύπους δέρματος και βελτιώνει καταστάσεις όπως:

  • Ακμή
  • Ουλές
  • Αφυδάτωση Δέρματος
  • Επιφανειακές Λεπτές Γραμμές& Ρυτίδες
  • Δυσχρωμίες, Ηλιακές Κηλίδες και Ανομοιόμορφο Δερματικό Τόνο

Η θεραπεία με το DermaFracTM είναι εξατομικευμένη με την κατάλληλη επιλογή ουσιών, που στοχεύουν με ακρίβεια στο εκάστοτε πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί:

1. Αντιγήρανση
Ένα θαυμάσιο ‘κοκτέιλ’ πεπτιδίων, που διεγείρει τους ινοβλάστες και την παραγωγή κολλαγόνου, χαλαρώνοντας τους μύες με διακριτικό και απολύτως φυσικό τρόπο.
2. Ενυδάτωση
Το υαλουρονικό οξύ προκαλεί έντονη ενυδάτωση στο δέρμα. Η δε πατενταρισμένη φόρμουλα, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία HylaSponge έχει την ικανότητα να διατηρεί αυτή την ενυδάτωση του δέρματος.
3. Ακμή
Το γαλακτικό και σαλικυλικό οξύ έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στον έλεγχο των ξεσπασμάτων της ακμής.
4. Λεύκανση
Το Kojic Acid (φυσικός λευκαντικός παράγοντας χωρίς χημικά λευκαντικά) ενεργεί κατά των δυσχρωμιών.

Μεγαλύτερη έγχυση ουσιών σημαίνει καλύτερα αποτελέσματα. Ανώδυνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

«Έχω παρατηρήσει τεράστια βελτίωση στα σημάδια ακμής μου. Οι ουλές έχουν γεμίσει αισθητά και το δέρμα μου είναι πλέον πιο ενυδατωμένο, λείο και συνολικά βελτιωμένο. Έχω δοκιμάσει κι άλλες θεραπείες στο παρελθόν, αλλά το DermaFracTM είναι πραγματικά κάτι το διαφορετικό!»

-Roger B., Dallas, TX

Πως λειτουργεί;

Η κεφαλή μεγάλης ακριβείας του DermaFracTM χρησιμοποιεί μηχανισμό εισρόφησης για να ‘γραπώσει’ το δερματικό ιστό και να τον φέρει σε άμεση επαφή με τις εκατοντάδες μικροσκοπικές αυτές ακίδες που βρίσκονται στην κεφαλή.

Οι μικροσκοπικές αυτές ακίδες δημιουργούν μονοπάτια για την έγχυση συγκεκριμένων ουσιών σε μορφή ορού, οι οποίες διεισδύουν στο στρώμα της επιδερμίδας πάνω, όμως, από τα τριχοειδή αγγεία και τις νευρικές απολήξεις, επιτυγχάνοντας, έτσι, μια αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη θεραπεία.

Σχεδιασμένη να βελτιώνει τη γενικότερη εμφάνιση το δέρματος σας, αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση του ορού, τη διέγερση των ινοβλαστών και την ενεργοποίηση του φυσικού μηχανισμού αύξησης κολλαγόνου.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας;

Όχι. Το DermaFracTM σας επιτρέπει να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως. Εάν θέλετε, μπορείτε να βάλετε και make up αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας. Η εμφάνιση μιας σχετικής ερυθρότητας στο δέρμα είναι σύνηθες φαινόμενο και εξασθενεί πολύ γρήγορα.

Ο δε βαθμός της ερυθρότητας αυτής σχετίζεται άμεσα με το επίπεδο διέγερσης του δερματικού ιστού κατά τη διάρκεια της θεραπευτικής συνεδρίας.

Πονάει;

Οι ασθενείς μας λένε ότι πρόκειται για μια απολαυστική θεραπεία. Η υψηλή ακρίβεια στη μηχανική της κεφαλής του DermaFracTM αποτρέπει κάθε πόνο ή/και αιμορραγία και ως εκ τούτου κάνει τη θεραπεία μια πολύ ευχάριστη διαδικασία χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Το DermaFrac αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική στις θεραπείες laser με κλασματική τεχνολογία (fractional), οι οποίες είναι πιο ακριβές και πολύπλοκες θεραπείες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως συνιστώνται έξι συνεδρίες με μεσοδιαστήματα δύο εβδομάδων και ακολουθούν οι απαραίτητες επισκέψεις συντήρησης κάθε 1-2 μήνες. Πάραυτα, η ακριβής θεραπευτική αγωγή είναι προσωπική και θα καθοριστεί αναλόγως με τις ανάγκες του δικού σας δέρματος.

Η αγωγή αυτή μπορεί, επίσης, να περιλαμβάνει και έναν συνδυασμό θεραπειών με LED και μικροδερμοαπόξεση για ακόμη πιο θεαματικά αποτελέσματα.