Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Κυτταρίτιδα / Τοπικό πάχος / Λιποδυστροφίες

Μην ψάχνετε πια τα αντίθετα για την «όψη φλοιού πορτοκαλιού» και το «σώμα σε σχήμα αχλάδι». Τώρα το MEDI LASER CLINIC δίνει τη λύση, παρέχοντας ένα συνδυασμό εξαιρετικά αποτελεσματικών θεραπειών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την πλήρη αλλαγή της κυτταρικής δομής του σώματος.

Cavitation + Multipolar RF

Multipolar RF: Σύσφιξη σώματος και μείωση της κυτταρίτιδας

Η εστιακή θέρμανση των λιποκυττάρων σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο λίπος απελευθερώνεται από το θερμαινόμενο ιστό. Η μοναδική του διαμόρφωση θερμαίνει επιλεκτικά τα κύτταρα του λίπους, χωρίς να βλάπτονται οι περιβάλλοντες ιστοί, αυξάνοντας το μεταβολισμό και τη λιποδιάλυση. Παράλληλα, μας δίνει μέγιστες δυνατότητες στην ανάπλαση του κολλαγόνου, τη σύσφιξη και την αύξηση της τονικότητας του δέρματος.

Mediplus Cavitation
Το Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία, που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα, τα οποία καθώς καταρρέουν, καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και άρα την δομή των λιποκυττάρων. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται cavitation effect («σπηλαίωση»). Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, γι’ αυτό δίκαια έχει ονομαστεί “αναίμακτη λιποαναρρόφηση”! Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία. Συνήθως απαιτούνται 8 με 12 συνεδρίες.

Αναγέννηση δέρματος και σύσφιξη προσώπου
Το Mediplus Multipolar RF συνδυάζει τα αποτελέσματα της μονοπολικής και διπολικής τεχνολογίας: διαπερνά τα στρώματα του δέρματος εισχωρώντας σε βάθος, για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο, όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η επιλεκτική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου. Ταυτόχρονα, αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών, έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης καθώς και η αναγέννηση τους, αναπλάθουν ολικά τη δομή του δέρματος, συσφίγγουν και ανανεώνουν τους ιστούς.

Κύκλοι θεραπειών προσώπου-σώματος
Σώμα
♦ Lipolysis
♦ Θεραπεία για την κυτταρίτιδα
♦ Θεραπεία κατά των ραγάδων
♦ Προάγει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος

Πρόσωπο
♦ Θεραπεία ανάπλασης / κατά των ρυτίδων ( αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα)
♦ Θεραπεία σύσφιξης
♦ Προάγει το μεταβολισμό και την κυκλοφορία του αίματος

Μεσοθεραπεία Mesogun Pistor Eliance

To PISTOR Eliance είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας νέας γενιάς που επιτρέπει στο γιατρό να χορηγεί τη θεραπεία με άνεση και, συνεπώς, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη κούραση.

Ιδιαίτερα απαλό και ήσυχο, η χρήση του PISTOR Eliance είναι σχεδόν ανώδυνη για τους ασθενείς ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το τριχωτό της κεφαλής, οι περιοφθαλμικές και περιστοματικές περιοχές.

Ενσωματώνοντας πολύ τελευταία στοιχεία, το PISTOR Eliance είναι κατάλληλο για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ (δείκτης ιξώδους: 5.500 Pa / s).

To PISTOR Eliance είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για θεραπείες ιατρικής αισθητικής, τραυματοθεραπεία, αθλητιατρική, θεραπεία του πόνου, κ.λ.π.

Στην αισθητική ιατρική χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αλλά και για τις εγχύσεις PRP.

Κρυολιπόλυση COOLSHAPING™

 

_coolshaping banner

Το COOLSHAPING™ είναι μια καινοτόμος θεραπεία για τη μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων με τη χρήση βαθειάς ψύξης (-10 βαθμούς Κελσίου), του κενού και των LED .Είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του.

Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεπαρεία λιπόλυσης το οποίο συνδυάζει την βαθειά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού.

Tο λιποκύτταρο όταν ψυχθεί για συγκεκριμένο χρόνο και θερμοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή (αποπτωση) αυτού και η αποβολή του μέσω του λεμφικού συστήματος του οργανισμού χωρίς όμως να επιρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός από την εφαρμογή του κρύου.

Photo

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι να αρχίσει ο ασθενής να βλέπει σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους στη θεραπευθείσα περιοχή μετά από ένα μήνα με το μέγιστο αποτέλεσμα σε 3-5 μήνες.

Χρειάζονται μόνο 1-3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή, αναλόγως του μεγέθους και της έκτασης του προβλήματος. Κλινικές μελέτες έδειξαν οτι η μείωση φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 • Μείωση τοπικού λίπους
 • Βελτίωση κυτταρίτιδας
 • Μορφοποίηση σώματος
 • Σύσφιξη δέρματος

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Ορατά αποτελέσματα απο την πρώτη κιόλας συνεδρία
 • Λίγες συνεδρίες
 • Ασφαλής θεραπεια
 • Μόνιμα αποτελέσματα

Acoustic Wave TreatmentTM by Storz Medical

Θεραπεία με ορατά και µακρόχρονα αποτελέσματα

Η ελαστικότητα του δέρματος µειώνεται µε την ηλικία. Η όψη πορτοκαλιού στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στα µπράτσα επηρεάζει το 80% των γυναικών. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος έχει μετατραπεί σε ένα μείζον πρόβλημα στις μέρες μας και δημιουργεί ένα σηµαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των γυναικών.

Η “Acoustic Wave Treatment (ΑWTTM) είναι µία νέα, εξαιρετικά αποτελεσµατική µέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών – ωστικών κυµάτων στις προς θεραπεία περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόµος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την µη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφτούν τα οπτικά σηµάδια αυτής.

Σήµερα η “Acoustic Wave Treatment” είναι µία αποτελεσματική µέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος που εφαρμόζεται σε περισσότερα από 600 κέντρα θεραπείας παγκοσµίως.

Κυτταρίτιδα – ο εχθρός του δέρµατος.

Η κυτταρίτιδα συνήθως εµφανίζεται στους µηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι µαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωµα του δέρµατος κατά την διάρκεια της εγκυµοσύνης. Η έλλειψη ισορροπίας µεταξύ της δηµιουργίας του λίπους και του καταβολισµού του λίπους µέσα στα κύτταρα οδηγεί στον σχηματισμό μεγάλων λιποκυττάρων, χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας, που δίνουν στο δέρµα την συνήθη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με την μέθοδο “ΑWTTM

Τι είναι η “ΑWTTM” και γιατί είναι αποτελεσματική στην θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους;

Η “Acoustic Wave Treatment (AWTTM)” χρησιµοποιεί ακουστικά – ωστικά κύµατα, τα οποία τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύµατα αυτά έχουν χρησιµοποιηθεί στην ιατρική µε τεράστια επιτυχία από το 1980 για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπείες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η σύγχρονη θεραπεία “ΑWTTM εφαρµόζεται σε περιοχές µε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τα αποτελέσµατα είναι:

 • Αναζωογονημένο και Απαλό Δέρμα
 • Μείωση αποθεμάτων Λίπους
 • Σύσφιξη του Συνδετικού Ιστού
 • Μείωση Πόντων Περιφέρειας στις Προσβλεβλημένες περιοχές – “Λέπτυνση”

Εµφανή και µετρήσιμα αποτελέσματα

Κλινικές µελέτες που διεξήχθησαν στην Ελβετία και στις Η.Π.Α. παρουσίασαν βελτίωση 110% στην ελαστικότητα του δέρματος των γυναικών που συµμετείχαν στις έρευνες. Επίσης όλες αυτές οι γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες με τα αποτελέσµατα της “Acoustic Wave Treatment”.

Μέθοδος θεραπείας

Ειδικό τζελ εφαρµόζεται στην προς θεραπεία περιοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά – ωστικά κύµατα θα διοχετευτούν στο σώµα χωρίς απολύτως καμία απώλεια σε ενέργεια. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Διάρκεια θεραπείας και συχνότητα επαναλήψεων

Κατά μέσον όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος, από 6 έως 12 συνεδρίες σε µεσοδιάστηµα 3 µε 4 ημερών θα είναι απαραίτητες.

Συνιστώµενες πρόσθετες ενέργειες

Η “Acoustic Wave Treatment” θα πρέπει να συνοδεύεται από 30 λεπτά σωµατική άσκηση την ηµέρα, από δίαιτα µε χαμηλά λιπαρά και ο ασθενής θα πρέπει να πίνει 2 με 3 λίτρα νερό κάθε µέρα προκειµένου να εξασφαλιστεί η ταχύτατη απομάκρυνση των προιόντα του καταβολισμού.

Ποιες περιοχές του σώματος µπορούν να θεραπευτούν;

Η “Acoustic Wave Treatment” μπορεί να εφαρµοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Μπράτσα
 • Κοιλιά

Δείτε περισσότερα ( VIDEO και φωτογραφικό υλικό της θεραπείας)

 

Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία εφαρμόζεται από το 1958 στη Γαλλία και αποτελεί σήμερα την πιο σύγχρονη – μη επεμβατική μέθοδο της αισθητικής ιατρικής για την αντιμετώπιση των αισθητικών προβλημάτων.

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Το MEDI LASER CLINIC με την πλέον αποτελεσματική μέθοδο ενέσιμης μεσοθεραπείας για το σώμα εγγυάται οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και την επιδερμική χαλάρωση, χαρίζοντας μια επιδερμίδα πιο λεία και σφριγηλή από ποτέ! Τα δραστικά της συστατικά όπως: λεκιθίνη σόγιας, νικοτιναμίδη, καφεϊνη, φυσικά ένζυμα και ενεργοποιητές του μεταβολισμού, συμβάλλουν στην ενίσχυση της διαδικασίας λιποδιάλυσης, στην παραγωγή ινοβλαστών καθώς και στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας τοπικά εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητά της.

Διάρκεια θεραπείας:
4-8 συνεδρίες, με μεσοδιαστήματα 10-15 ημερών.
H μεσοθεραπεία είναι μία ήπια θεραπεία που μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή. Είναι δε εμφανέστατα μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες. Η όλη θεραπεία δεν πονά σχεδόν καθόλου και μπορούμε να επιστρέψουμε στις καθημερινές μας ασχολίες την ίδια ημέρα.

Ενδείξεις:

 • Τοπικό πάχος (στο σώμα και στο διπλοσάγωνο)
 • Λιπώματα
 • “Αυχήν Βουβάλου”
 • Κυτταρίτιδα
 • Βαριά, πρησμένα πόδια

Aποτελέσματα:

 • μείωση τοπικού πάχους,
 • θεραπεία της κυτταρίτιδας σε όλα τα στάδια,
 • βελτίωση μικροκυκλοφορίας,
 • αυξημένη οξυγόνωση των ιστών,
 • σύσφιξη του δέρματος,
 • ενυδάτωση,
 • σημαντική μείωση και βελτίωση των ραγάδων.

Αντενδείξεις:

 • Εγκυμοσύνη, θηλασμός
 • Διαβήτης ελεγχόμενος με ινσουλίνη
 • Πρόσφατος καρκίνος
 • Ιστορικό θρόμβωσης

Η ιατρός Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου τονίζει:
«Η μεσοθεραπεία είναι μια αυστηρά Ιατρική Υπηρεσία η οποία θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο από ιατρούς. Η συγκεκριμένη θεραπεία βασίζεται σε ένα συνδυασμό υλικών και για την αποτελεσματικότητα της είναι απαραίτητη η επιστημονική γνώση καθώς δεν εφαρμόζεται με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιοχές του προσώπου ή σώματος. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί.»

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Το MEDI LASER CLINIC, της Δρ. Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου, παρουσιάζει μια νέα, μη ενέσιμη, μέθοδο μεσοθεραπείας σώματος, με δραστικά συστατικά παρόμοια με αυτά της ενέσιμης μεσοθεραπείας, η οποία εγγυάται οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα, χαρίζοντας μια επιδερμίδα πιο λεία και σφριγηλή από ποτέ! Τα δραστικά συστατικά της συγκεκριμένης θεραπείας (φωσφατιδιλχολίνη, καφεΐνη, αμινοφυλλίνη, θεοφυλλίνη, ΗΑ, αγγειοδασταλτικοί και συσφικτικοί παράγοντες) συμβάλλουν στην ενίσχυση της διαδικασίας λιποδιάλυσης, στην παραγωγή ινοβλαστών καθώς και στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας, τοπικά.

Mesoline Slim & Mesoline Body Firm

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους από την πρώτη εφαρμογή.

MESOLINE SLIM: Το μόνο μείγμα που έχει αποδειχτεί ότι μειώνει αποτελεσματικά το συσσωρευμένο λίπος.

Ενδείξεις:

 • Τοπικά συσσωρευμένο λίπος
 • Συσσώρευση οπισθοαυχενικού λίπους (βοοειδής αυχένας)
 • Λιπώματα
 • Εναλλακτικά τοπικής λιποαναρρόφησης

Χάρη στις σπουδαίες ιδιότητες των δραστικών συστατικών που περιέχει, μειώνει αποτελεσματικά το τοπικό ή γενικευμένο λίπος. Το Μesoline Slim αυξάνει τη ρευστότητα και τη διαπερατότητα των μεμβρανών των λιποκυττάρων, συμβάλλοντας στην αποβολή του λιπιδικού περιεχομένου τους.
Πρόσφατες μελέτες έδειξαν πως μπορούμε να πετύχουμε ρίκνωση των λιποκυττάρων έως 50% από την πρώτη κιόλας συνεδρία!!!

MESOLINE BODY FIRM: Η νέα φόρμουλα που σχεδιάστηκε προσεκτικά για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος

Ενδείξεις:

 • Κυτταρίτιδα
 • Xαλάρωση που οφείλεται στην απώλεια βάρους ή στην γήρανση
 • Κατακράτηση υγρών

Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση πολύτιμων συστατικών (L-καρνιτίνη, καφεΐνη, αγκινάρα, Ruscus aculeatus, Centella asiatica και Organic silicium), το Mesoline Body Firm έχει αποτελεσματική αδυνατιστική και συσφιγκτική δράση.

Αποτελέσματα:

 • διεγείρει την κυκλοφορία
 • λειαίνει αισθητά την όψη φλούδας πορτοκαλιού
 • σμιλεύει ορατά τις καμπύλες
 • ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει και τονώνει την επιδερμίδα

Lipomassage / Ενδερμολογία

Μια πατενταρισμένη τεχνική αδυνατίσματος που επανενεργοποιεί την αποβολή λίπους (λιπόλυση) με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών.

Στο MEDI LASER CLINIC εφαρμόζεται η ειδική τεχνική ενδερμολογίας Lipomassage. Το Lipomassage (LPG) αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα, τα σωσίβια και τα πιασίματα σε όλα τα «προβληματικά» σημεία του σώματος καθώς «βρίσκεται» στον πυρήνα του λιποκυττάρου. Η τεχνική LPG ολοκληρώνεται σε τέσσερα απλά βήματα τα οποία μας βοηθούν να αξιολογήσουμε καλύτερα τον τρόπο αντιμετώπισης των προβληματικών περιοχών, ενώ η διαδικασία της λιπόλυσης ενεργοποιείται μέσω του συστήματος κίνησης των τριών ανεξάρτητων μηχανικών κυλίνδρων (Roll’up, Roll’out, Roll’in).
Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, η LPG είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κυτταρική διέγερση και με τις αποκλειστικές και 100% φυσικές τεχνικές αδυνατίσματος και αντιγήρανσης (κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας).

Αποτελέσματα:

 • Αδυνατίζει τα λιποκύτταρα
 • Λειαίνει την κυτταρίτιδα
 • Συσφίγγει το δέρμα
 • Σμιλεύει το σώμα

Αποτελέσματα από την τελευταία επιστημονική μελέτη:

+70% ενεργοποίηση της λιπόλυσης (αποβολή λίπους)
+240% ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου (αναδόμηση δέρματος)
+160% ενεργοποίηση της παραγωγής ελαστίνης

Αντενδείξεις:

 • σοβαρό χρόνιο νόσημα
 • σοβαρή απορρύθμιση του κυκλοφορικού συστήματος
 • φλεβίτιδα
 • εγκυμοσύνη

Μedical Needling με Dermaroller

H θεραπεία Medical Needling με Dermaroller αποτελεί μια νεα – μη επεμβατική – ιατρική θεραπεία που αναζοωγονεί το δέρμα. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή διαδικασία, η οποία εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από επιστήμονες ιατρούς και στόχο έχει να διεγείρει και να ενισχύσει τη φυσική επούλωση του δέρματος και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χωρίς να αφήνει κανένα απολύτως σημάδι στην επιδερμίδα.

Δράση:
Η κύρια δράση του Dermaroller είναι η δημιουργία μικροσκοπικών οπών στα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Οι βελόνες του Dermaroller – με μήκος από 1mm έως 2mm- φτάνουν μέχρι το χόριο.

Διεγείρεται ο αυξητικός παράγοντας που συμμετέχει στην διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης και έτσι μέσω των ινοβλαστών δημιουργείται νέο κολαγόνο τύπου 1. Η θεραπεία συνεχίζεται με την εφαρμογή ειδικών προϊόντων, τα οποία περνούν μέσα από τα κανάλια – οπές που έχουν δημιουργήσει οι μικροσκοπικές ακίδες και φτάνουν στα κύτταρα, μετά από μια απλή επάλειψη.
Η σύσφιξη του δέρματος είναι άμεσα ορατή ενώ μετά το πέρας των συνεδριών το δέρμα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος τα αποτελέσματα διαρκούν πολλά χρόνια ενώ όσον αφορά στις ραγάδες τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Αντενδείξεις:

 • Τα νοσήματα του κολλαγόνου
 • Η ακμή
 • Οι μολυσματικές καταστάσεις

Κίνδυνοι δεν υπάρχουν, εφόσον τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και γίνεται πλήρης αποστείρωση, ενώ για λόγους ασφαλείας μετά τη θεραπεία εφαρμόζεται αντισηπτική κρέμα και αντηλιακό.

Cellu M6

To CELLU M6 είναι το νέο, εξελιγμένο μηχάνημα ενδερμολογίας που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της προηγμένης τεχνολογίας για την άμεση και ορατή αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων, όπως αυτές του τοπικού πάχους, της λιπώδους, της οιδηματώδους κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Διαβάστε περισσότερα

3 Step Body Sculpture

Το MEDI LASER CLINIC παρουσιάζει μια από τις πιο αποτελεσματικές μη επεμβατικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, την κατακράτηση υγρών και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια ανώδυνη θεραπεία, η οποία αν και εφαρμόζεται από γιατρό, δεν περιλαμβάνει ενέσεις ή μηχανήματα. Διαβάστε περισσότερα

Lipomax “Active Lipo Care”

Το MEDI LASER CLINIC προτείνει μια εξελιγμένη θεραπεία που καταπολεμά το τοπικό πάχος ενώ παράλληλα βοηθά στην σύσφιξη της σιλουέτα.

Θερμοθεραπεία

Η θερμοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Στοχεύει στην αύξηση του μεταβολισμού με την άνοδο της θερμοκρασίας. Οι θερμοθεραπείες εφαρμόζονται ολικά ή τοπικά, ανάλογα με το πού εντοπίζεται το πρόβλημα.