Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Ραγάδες / Σύσφιξη

Στο MEDI LASER CLINIC γνωρίζουμε καλά ότι για να πετύχει η θεραπεία κατά των ραγάδων πρέπει να υπάρχει πραγματική γνώση της δομής του δέρματος, αλλά και των μηχανισμών που ευθύνονται για τη δημιουργία τους.

Μεσοθεραπεία Mesogun Pistor Eliance

To PISTOR Eliance είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας νέας γενιάς που επιτρέπει στο γιατρό να χορηγεί τη θεραπεία με άνεση και, συνεπώς, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και λιγότερη κούραση.

Ιδιαίτερα απαλό και ήσυχο, η χρήση του PISTOR Eliance είναι σχεδόν ανώδυνη για τους ασθενείς ακόμη και σε ευαίσθητες περιοχές, όπως το τριχωτό της κεφαλής, οι περιοφθαλμικές και περιστοματικές περιοχές.

Ενσωματώνοντας πολύ τελευταία στοιχεία, το PISTOR Eliance είναι κατάλληλο για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ (δείκτης ιξώδους: 5.500 Pa / s).

To PISTOR Eliance είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για θεραπείες ιατρικής αισθητικής, τραυματοθεραπεία, αθλητιατρική, θεραπεία του πόνου, κ.λ.π.

Στην αισθητική ιατρική χρησιμοποιείται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, αλλά και για τις εγχύσεις PRP.

Κρυολιπόλυση COOLSHAPING™

 

_coolshaping banner

Το COOLSHAPING™ είναι μια καινοτόμος θεραπεία για τη μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων με τη χρήση βαθειάς ψύξης (-10 βαθμούς Κελσίου), του κενού και των LED .Είναι εντελώς ανώδυνη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία του.

Το σύστημα μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μη επεμβατική θεπαρεία λιπόλυσης το οποίο συνδυάζει την βαθειά ψύξη και το κενό για την αποτελεσματική αφαίρεση του εντοπισμένου λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού.

Tο λιποκύτταρο όταν ψυχθεί για συγκεκριμένο χρόνο και θερμοκρασία τότε προκαλείται η βιολογική καταστροφή (αποπτωση) αυτού και η αποβολή του μέσω του λεμφικού συστήματος του οργανισμού χωρίς όμως να επιρεαστεί ο περιβάλλοντας ιστός από την εφαρμογή του κρύου.

Photo

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι να αρχίσει ο ασθενής να βλέπει σημαντική μείωση του συσσωρευμένου λίπους στη θεραπευθείσα περιοχή μετά από ένα μήνα με το μέγιστο αποτέλεσμα σε 3-5 μήνες.

Χρειάζονται μόνο 1-3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή, αναλόγως του μεγέθους και της έκτασης του προβλήματος. Κλινικές μελέτες έδειξαν οτι η μείωση φθάνει στο 40-45% του λιπώδους ιστού.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

 • Μείωση τοπικού λίπους
 • Βελτίωση κυτταρίτιδας
 • Μορφοποίηση σώματος
 • Σύσφιξη δέρματος

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 • Ορατά αποτελέσματα απο την πρώτη κιόλας συνεδρία
 • Λίγες συνεδρίες
 • Ασφαλής θεραπεια
 • Μόνιμα αποτελέσματα

 

ACOUSTIC WAVE TREATMENTTM by STORZ MEDICAL

Θεραπεία με ορατά και µακρόχρονα αποτελέσματα

Η ελαστικότητα του δέρματος µειώνεται µε την ηλικία. Η όψη πορτοκαλιού στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στα µπράτσα επηρεάζει το 80% των γυναικών. Η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος έχει μετατραπεί σε ένα μείζον πρόβλημα στις μέρες μας και δημιουργεί ένα σηµαντικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των γυναικών.

Η “Acoustic Wave Treatment (ΑWTTM) είναι µία νέα, εξαιρετικά αποτελεσµατική µέθοδος θεραπείας που χαρακτηρίζεται από εφαρμογή ακουστικών – ωστικών κυµάτων στις προς θεραπεία περιοχές του σώματος. Αυτή η καινοτόµος θεραπεία επιλέγεται από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γυναικών είτε προληπτικά για την µη εμφάνιση κυτταρίτιδας σε περιπτώσεις προδιάθεσης, είτε για να αντιστραφούν ή και να εξαλειφτούν τα οπτικά σηµάδια αυτής.

Σήµερα η “Acoustic Wave Treatment” είναι µία αποτελεσματική µέθοδος ενάντια στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος που εφαρμόζεται σε περισσότερα από 600 κέντρα θεραπείας παγκοσµίως.

Κυτταρίτιδα – ο εχθρός του δέρµατος.

Η κυτταρίτιδα συνήθως εµφανίζεται στους µηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα και στην κοιλιά. Ο συνδετικός ιστός είναι µαλακός και ελαστικός και χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ πλέγμα ινών κολλαγόνου που επιτρέπουν το τέντωµα του δέρµατος κατά την διάρκεια της εγκυµοσύνης. Η έλλειψη ισορροπίας µεταξύ της δηµιουργίας του λίπους και του καταβολισµού του λίπους µέσα στα κύτταρα οδηγεί στον σχηματισμό μεγάλων λιποκυττάρων, χαρακτηριστικών της κυτταρίτιδας, που δίνουν στο δέρµα την συνήθη όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αποτελεσματική θεραπεία κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους με την μέθοδο “ΑWTTM

Τι είναι η “ΑWTTM” και γιατί είναι αποτελεσματική στην θεραπεία της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους;

Η “Acoustic Wave Treatment (AWTTM)” χρησιµοποιεί ακουστικά – ωστικά κύµατα, τα οποία τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή. Τα κύµατα αυτά έχουν χρησιµοποιηθεί στην ιατρική µε τεράστια επιτυχία από το 1980 για την διάλυση της πέτρας στα νεφρά και από το 1990 σε θεραπείες διαταραχών των μυών και των τενόντων. Η σύγχρονη θεραπεία “ΑWTTM εφαρµόζεται σε περιοχές µε κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Τα αποτελέσµατα είναι:

 • Αναζωογονημένο και Απαλό Δέρμα
 • Μείωση αποθεμάτων Λίπους
 • Σύσφιξη του Συνδετικού Ιστού
 • Μείωση Πόντων Περιφέρειας στις Προσβλεβλημένες περιοχές – “Λέπτυνση”

Εµφανή και µετρήσιμα αποτελέσματα

Κλινικές µελέτες που διεξήχθησαν στην Ελβετία και στις Η.Π.Α. παρουσίασαν βελτίωση 110% στην ελαστικότητα του δέρματος των γυναικών που συµμετείχαν στις έρευνες. Επίσης όλες αυτές οι γυναίκες υπήρξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες με τα αποτελέσµατα της “Acoustic Wave Treatment”.

Μέθοδος θεραπείας

Ειδικό τζελ εφαρµόζεται στην προς θεραπεία περιοχή για να εξασφαλίσουμε ότι τα ακουστικά – ωστικά κύµατα θα διοχετευτούν στο σώµα χωρίς απολύτως καμία απώλεια σε ενέργεια. Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη.

Διάρκεια θεραπείας και συχνότητα επαναλήψεων

Κατά μέσον όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Ανάλογα τον βαθμό του προβλήματος, από 6 έως 12 συνεδρίες σε µεσοδιάστηµα 3 µε 4 ημερών θα είναι απαραίτητες.

Συνιστώµενες πρόσθετες ενέργειες

Η “Acoustic Wave Treatment” θα πρέπει να συνοδεύεται από 30 λεπτά σωµατική άσκηση την ηµέρα, από δίαιτα µε χαμηλά λιπαρά και ο ασθενής θα πρέπει να πίνει 2 με 3 λίτρα νερό κάθε µέρα προκειµένου να εξασφαλιστεί η ταχύτατη απομάκρυνση των προιόντα του καταβολισμού.

Ποιες περιοχές του σώματος µπορούν να θεραπευτούν;

Η “Acoustic Wave Treatment” μπορεί να εφαρµοστεί σε άτομα κάθε ηλικίας. Βοηθά το δέρμα να ανακτήσει την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα, βελτιώνει την εμφάνιση και μειώνει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

Περιοχές που εφαρμόζεται:

 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Μπράτσα
 • Κοιλιά

Δείτε περισσότερα ( VIDEO και φωτογραφικό υλικό της θεραπείας)

 

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ «ULTRA»

ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ «ULTRA»

Η νέα πρωτοποριακή αυτή θεραπεία στοχεύει στη μυϊκή ενδυνάμωση και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ανάλογα με το στόχο (τοπικό αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, αποτοξίνωση κλπ.) χρησιμοποιούνται ρεύματα με διαφορετικό μήκος, ένταση και συχνότητα.

 

FRACTIONAL LASERS

FRACTIONAL LASERS
Τα Fractional Lasers αποτελούν lasers νέας τεχνολογίας, τα οποία εξαχνώνουν περιοχές της επιδερμίδας – αφήνοντας ανέπαφες υγιείς νησίδες δέρματος – ευνοώντας έτσι την ταχύτερηανάπλασή του. Απευθύνονται κυρίως σε προβληματικά δέρματα που εμφανίζουν μετατραυματικές ραγάδες, ενώ ενδείκνυνται απόλυτα και για τη σύσφιξη δέρματος. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα τους είναι ο γρήγορος χρόνος αποθεραπείας.

 

DERMAPEN

Πρόκειται για μια νέα μέθοδο μεσοθεραπείας (αναφέρεται επίσης και ως θεραπεία μικροβελονισμού, θεραπεία επαγωγής κολλαγόνου(CIT) και διαδερμική διέγερση κολλαγόνου (PCI)).

Οι βελόνες δημιουργούν έναν ελεγχόμενο και ανώδυνο μικροτραυματισμό στο δέρμα. Κάθε κανάλι επιτρέπει τη δίοδο προϊόντων μεσοθεραπείας (ΗΑ, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αυξητικούς παράγοντες). Ταυτοχρόνως το δέρμα καλείται να επουλώσει τους μικροτραυματισμούς που δημιουργούνται με παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η μέθοδος είναι ελάχιστα επεμβατική και αρκετά οικονομική. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος (το δέρμα εμφανίζει ήπια ερυθρότητα για μερικές ώρες).

Ιδανικό για περιοχές του σώματος όπου δεν μπορεί να εφαρμοστεί Laser ή Peelings (π.χ. περιοφθαμικά, λαιμός, ντεκολτέ, χέρια) αλλά και σε όλο το πρόσωπο για μείωση ρυτίδων και ουλών, μείωση μεγέθους των πόρων και καταπολέμηση των ραγάδων.

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την κατάσταση του εκάστοτε δέρματος. Συνιστώνται 3-5 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα που καθορίζονται από το γιατρό. Σε βαριές περιπτώσεις ουλών ή ραγάδων απαιτούνται συνήθως περισσότερες συνεδρίες.