Search
4866D5BB CE75 469D 9635 30050D89391E scaled

OUR STORY

Πριν από 24 χρόνια, το όραμά μας για premium αισθητικές επεμβάσεις, εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας έγινε πραγματικότητα.
Η αφετηρία του ταξιδιού που μοιραζόμαστε μαζί σας με υπευθυνότητα είχε ξεκινήσει καινοτομώντας με το πρώτο Κέντρο Laser της χώρας. Αν και η αγάπη μας για την γυναικεία ομορφιά και την αντρική περιποίηση ακολουθεί τους ρυθμούς της κοσμητικής ιατρικής που εξελίσσεται ραγδαία, η δέσμευσή μας παραμένει η ίδια: να προσφέρουμε ποιοτικά αποτελέσματα με τη δύναμη της επιστήμης.
Η εμπιστοσύνη σας στη διαρκή προσπάθεια μας για νέα πρωτοποριακά ξεκινήματα, ακόμα και σε δύσκολες εποχές, καθιέρωσε την πρώτη κλινική μας στο Ψυχικό και έκανε δυνατό το επόμενο εγχείρημα μας, καλωσορίζοντας το νέο επιστημονικό μας κέντρο στη περιοχή της Κηφισιάς που μετρά ήδη 7 έτη λειτουργίας. Με σύμμαχο την πολυετή εμπειρία και το έμπειρο προσωπικό που κατανοεί τις ανάγκες κάθε επισκέπτη, συμβουλεύει και εφαρμόζει εξατομικευμένες θεραπείες, τα Medi Laser Clinic έχουν δημιουργήσει ένα brand συνώνυμο της κοσμητικής ιατρικής και της ολοκληρωμένης φροντίδας με μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

EXPERIENCE, REJUVENATE, GLOW

Τα επιστημονικά κέντρα MEDI LASER CLINIC επικεντρώνονται εδώ και 24 χρόνια στην παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για άριστα αποτελέσματα και μια καλύτερη ποιότητα ζωής! Με επενδύσεις που ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ σε νέα μηχανήματα και ιατρικό εξοπλισμό, παρακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις της κοσμητικής ιατρικής και χάρη στην πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή μας, μπορούμε να τις εφαρμόσουμε συνδυάζοντας την επιστήμη με το φυσικό αποτέλεσμα. Στόχος μας, να επιτυγχάνουμε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με την μικρότερη ταλαιπωρία και το καλύτερο κόστος. Με δεδομένο ότι οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής απαιτούν κάθε μέρα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, η ανάγκη πλέον για αισθητικές επεμβάσεις, είναι αισθητή, είτε πρόκειται για μικρές είτε μεγάλες παρεμβάσεις. Το προσωπικό μας εγγυάται την εύρεση προσωποποιημένων λύσεων χρησιμοποιώντας ένα εύρος μεθόδων και θεραπειών. Τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής είναι ότι παρέχουμε μία από τις καλύτερα εξοπλισμένες κλινικές laser της Ευρώπης,την πρώτη που έφερε laser κοσμητικής ιατρικής στην Ελλάδα. Δημιουργούμε ιατρικά πρωτόκολλα, που αφορούν στον χειρισμό των laser, μετά από πολύχρονη πείρα ιδιαίτερα σε μεσογειακούς τύπους δερμάτων, έχοντας βοηθήσει πολλούς γιατρούς στον κόσμο. Επιθυμώντας να γινόμαστε πάντα καλύτεροι, συμμετέχουμε διαρκώς σε συνέδρια με εργασίες και εκπαιδεύουμε γιατρούς από όλο τον κόσμο σε καινούριες μορφές τεχνολογίας.

502EAE37 0FF0 45D4 A371 36BA72BEC83C 1 102 o

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ:

24
χρόνια επιτυχημένης
aδιαδρομής

1.000.000€
επενδύσεις την
aτελευταία τριετία

2 επιστημονικά κέντρα
στη περιοχή της Κηφισιάς
και του Ψυχικού

Konstantina 750x480 1

Δρ. Κων. Παπαϊωάννου

Ιατρός Κοσμητικής Ιατρικής
H Δρ. Κων. Παπαϊωάννου έχει ευρεία εξειδίκευση στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής και είναι πρωτοπόρος σε θεραπείες laser.
Έχει εργαστεί στο εξωτερικό κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της.
Ιατρός Κοσμητικής Ιατρικής
H Δρ. Κων. Παπαϊωάννου έχει ευρεία εξειδίκευση στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής και είναι πρωτοπόρος σε θεραπείες laser.
Έχει εργαστεί στο εξωτερικό κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της.
Ιατρός Κοσμητικής Ιατρικής
H Δρ. Κων. Παπαϊωάννου έχει ευρεία εξειδίκευση στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής και είναι πρωτοπόρος σε θεραπείες laser.
Έχει εργαστεί στο εξωτερικό κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Στο MEDI LASER CLINIC επενδύουμε σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα laser και αισθητικής με στόχο τις αποτελεσματικότερες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Οι συνολικές μας επενδύσεις, ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ σε μηχανολογικό εξοπλισμό στους τομείς της αισθητικής και της ιατρικής κοσμετολογίας τα τελευταία τρία χρόνια της λειτουργίας μας. Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στην παροχή ποιοτικών αισθητικών επεμβάσεων με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

Στα επιστημονικά μας κέντρα, μπορείτε να βρείτε τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα για να
καλύψουν κάθε ανάγκη κοσμητικής ιατρικής:

LASER KTP 532 AURA
LASER ERBIUM YAG
LASER KTP 532
LASER Q – SWITCHED LASER
LASER νεοκολλαγονογέννεσης
LASER VIVA
LASER VIVA
FRACTIONAL Pulsed Crown
FRACTIONAL PF
PTR
LASER ALEXANDRITE
LASER ALEXANDRITE Alma ARION 2
VACUUM RF
LIGHT SHEER COHEERENT

ND YAG της LASER SCOPE
LIFT M6 – LPG
IMPERIUM MED 400 BQUAD FACE
IMPERIUM MED 400 BQUAD BODY
HIFU
HYDRAFACIAL
DERMABRATION
ΗΛΕΚΤΡΟΛΙΣΗ
ACOUSTIC WAVE TREATMENT

PISTOR ELIANCE
PRP
RF
CAVITATION

Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε σε κάποιο από τα επιστημονικά ιατρικά κέντρα Medi Laser Clinic,
παρακαλούμε να μας αποστείλτε το βιογραφικό σας στο: info@medilaserclinic.gr

Γίνετε μέλος μιας ομάδας υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών.

GALLERY