Laser Αλεξανδρίτη - Medi Laser Clinic

Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

Laser Αλεξανδρίτη και πες τέλος στην τριχοφυΐα

Η laser Αλεξανδρίτη αποτρίχωση είναι η πλέον σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης.
Είναι εντυπωσιακό, πως από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες, θα δείς εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Με το laser Αλεξανδρίτη θα δείς αμέσως πως θα αλλάξει η υφή της τρίχας και πως θα γίνεται ολοένα πιο λεπτή και απαλή. Όταν πια ο θύλακας της τρίχας καταστραφεί πλήρως απο το laser Αλεξανδρίτη τότε να είσαι σίγουρη πως θα έχεις απαλλαγείς πια, μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα που τόσο σε ταλαιπωρεί.

legs

Τι είναι το Laser Αλεξανδρίτη

Ένα από το πιο σύχρονα συστήματα laser,όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, το Alexandrite laser, με μήκος κύματος 755nm. Το συγκεκριμένο μήκος κύματος είναι το πλέον κατάλληλο για την ισχυρή απορρόφηση από την μελανίνη της τρίχας ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα.

Πως ξεπέρασε η Μαριέλενα την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα της.

legs_sitting

Απο την εφηβεία μου, που ξεκίνησε η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ένιωθα πως πρέπει να απαλλαγώ οριστικά απο αυτή.

Ξεκίνησα φυσικά με τη συνηθισμένη διαδικασία, ξύρισμα! Αποδείχτηκε όμως ιδιαίτερα δύσκολο κι αναποτελεσματικό, καθώς οι τρίχες έβγαιναν πολύ γρήγορα, πιο άγριες και δεν ήταν λίγες κι οι φορές που κάποια ευαίσθητη πέριοχη μου εμφάνιζε έντονη αντίδραση (αλλεργία - έκζεμα).

Η εμπειρία μου με το κερί κανονικά δεν ειναι για γράψιμο! Για γέλια ειναι!! Κόλλαγε το κερί παντού... δε μπορούσα να πιάσω τις ταινίες γιατι κολλούσαν κ αυτές...Και για να βγεί και το κερί? Βάζεις λαδι. Να μην σας πώ και για τον πόνο...

Στο μεταξύ σπουδές, γάμος, εγκυμοσύνη ποτέ δεν με άφησαν να ξεκινήσω μια θεραπεία laser που τόσο επιθυμούσα.Έτσι αφού έκλεισα τα 20 χρόνια ταλαιπωρίας κι αναβλητικότητας, αποφάσισα οτι η μόνιμη λυση κατα της τριχοφυΐας είναι το λειζερ. Ευτυχώς μια φίλη μου, μου σύστησε την κα. Παπαιωάννου και τα Ιατρεία της Medi Laser Clinic και σώθηκα!

Εντελώς διαφορετική αίσθηση πια!!!

Βελούδινο δέρμα και οριστικό τέλος πια στην ταλαιπωρία!!! Έχω πλέον τόση εμπιστοσύνη στην κα. Παπαιωάννου και στο προσωπικό της, που είμαι έτοιμη να ξεκινήσω θεραπεία και στην έφηβη κόρη μου, για να μην περάσει το κορίτσι μου όλα όσα τράβηξα εγώ μέχρι σήμερα

Πως δουλεύει το Laser Αλεξανδρίτη

Η αποτρίχωση με laser ουσιαστικά έλυσε ένα σημαντικό πρόβλημα, που λέγεται «ανεπιθύμητη τριχοφυΐα”, τόσο για εσένα όσο και για τους άνδρες φίλους σου. Η τριχοφυΐα κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι ορμονό-εξαρτώμενη και αποτελεί δευτερογενές χαρακτηριστικό του ανδρικού φύλου λόγω της τεστοστερόνης. Άλλοι εξίσου σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν την πυκνότητα της τριχοφυΐας είναι αυτοί της εθνικότητας και της κληρονομικότητας. Με το laser Αλεξανδρίτη οι τρίχες που τόσο σε ενοχλούνε, αφαιρούνται ανώδυνα, με ασφάλεια, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κλινικές έρευνες, μάλιστα αποδεικνύουν την ποιότητα αλλά και την υψηλή αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης μεθόδου

logo

Ευτυχώς για εσένα το επιστημονικό κέντρο MEDI LASER CLINIC, το Πρώτο Κέντρο Laser στην Ελλάδα, είναι σε θέση να σου παρέχει ριζικές και μόνιμες λύσεις ακόμη και στα δυσκολότερα και ανθιστάμενα προβλήματα υπερτρίχωσης κι όχι μόνο.

Διαθέτοντας τις πλέον εξελιγμένες ιατρικές μεθόδους Laser Αλεξανδρίτη αποτρίχωσης και την καλύτερη επιστημονική ομάδα, τα ιατρικά laser αποτρίχωσης 4ης γενιάς, επιτυγχάνουν μόνιμες αλλαγές στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα κάθε τύπου δέρματος, συνδυάζοντας 3 διαφορετικά συστημάτα laser αποτρίχωσης 4ης γενιάς (Laser Αλεξανδρίτη, Diode laser της Coherent, Nd YAG Lasers της laser Scope) που έχουν την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. (FDA) για μόνιμη και όχι απλά μακράς διαρκείας αποτρίχωση

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω Laser Αλεξανδρίτη

Ανάλογα με την περιοχή που σε ενδιαφέρει να κάνεις αποτριχωση με Laser Αλεξανδρίτη, ο κύκλος ζωής της τρίχας κυμαίνεται από 30 έως 60 περίπου ήμερες, επομένως οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται περίπου σ’ αυτά τα χρονικά διαστήματα.

Τι να προσέξεις όταν κάνεις Laser Αλεξανδρίτη

 1. Γενικώς να αποφεύγεις την αποτρίχωση laser σε προσφάτως εκτεθειμένα στον ήλιο δέρματα.
 2. Σχετική αντένδειξη είναι η λήψη ορισμένων φαρμάκων (π.χ. ρετινοειδή).
 3. Να μην υπάρχει ιστορικό επιληψίας.
 4. Να μην υπάρχει ενεργός έρπης ή άλλες φλεγμονώδεις παθήσεις του δέρματος.
 5. Η λευκή και κατάξανθη τριχοφυία δεν ανταποκρίνεται στο laser.Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η μέθοδος total clear ηλεκτροτριχόλυση που απευθύνεται σε αυτόν τον τύπο τριχοφυΐας.

Αν υποψιάζεσαι ότι αντιμετωπίζεις κάποιο απο τα παραπάνω θέματα υγείας ή έχεις κάποια απο αυτά τα χαρακτηριστικά τότε σίγουρα να ενημερώσεις την γιατρό σου και το νοσηλευτικό προσωπικό.Εμείς θα σε ρωτήσουμε ούτως ή άλλως

woman lying

Στα Ιατρεία μας Medi Laser Clinic δίνουμε μέγαλη έμφαση τόσο στην αισθητική σας όσο και στην αισθητική του χώρου που σας φιλοξενούμε για να πραγματοποιήσετε τις θεραπείες σας. Η άνεση, η ποιότητα κι η εξυπηρέτησή σας, απο το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τις Ιατρικές Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε και τον ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είναι το τρίπτυχο της επιτυχιας μας.

collage

Ποια άλλα Laser μπορώ να κάνω στα Medi Laser Clinic

Nd YAG Laser

Το laser LYRA της της laser Scope με μήκος κύματος 1064nm, εξαιτίας της μικρής απορρόφησης του από την επιφάνεια του δέρματος χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως: πολύ σκουρόχρωμα δέρματα και σε θεραπείες αποτρίχωσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

hair removal treatment
body hair removal

Μηχανήματα LASER με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα Ιατρεία μας:


 • LASER ALEXANDRITE 755mm ARION 2
 • LASER KTP 532 (Laserscope)
 • LASER ND YAG 1064mm LASER SCOPE
 • LASER Q – SWITCHED LASER
 • LASER ERBIUM YAG (Laserscope)
 • LASER Lyra Νεοκολλαγονογέννεσης
 • FRACTIONAL LASERS
 • FRACTIONAL RF Venus Vive
 • Tattoo Removal Laser

Συχνές ερωτήσεις για την αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη κι όχι μόνο:

Πρέπει να κατανοήσουμε τι γίνεται στην Laser αποτρίχωση. Η ενέργεια του φωτός μετατρέπεται σε θερμική και έτσι καταστρέφεται ο θύλακας της τρίχας. Θα πρέπει να υπάρξει σχετική προσοχή κατά την έκθεση στον ήλιο τις επόμενες του Laser ημέρες. Πάντα αναλόγως του φωτοτύπου δίνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας εξατομικευμένες συμβουλές που αφορούν την δυνατότητα έκθεσης ή απαγόρευση έκθεσης στον ήλιο.

Είναι αρκετά διαδεδομένο ότι τα Laser δεν δουλεύουν σε πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος ( φωτότυπους). Αυτό ήταν αληθές όταν δόθηκε η πρώτη FDA έγκριση σε Laser αποτρίχωση, στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και τα laser έχουν γίνει πολύ πιο ασφαλή και εκσυγχρονισμένα. Γενικά το Laser αποτρίχωσης μπορεί να είναι ασφαλή σε όλους τους τύπους δέρματος. Μερικά σημαντικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν κάνετε Laser…

 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • ΕΜΠΕΙΡΙΑ
 • ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Στα MLC οι θεραπείες γίνονται από πιστοποιημένους χειριστές ή γιατρούς

Μετά από χρόνια εμπειρίας, σε περιπτώσεις ακμής και πριν ξεκινήσετε Laser καλό είναι να προηγηθεί λεπτομερής συζήτηση με το γιατρό σας , προκειμένου να ενημερωθείτε σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρούμε σημαντική βελτίωση της ακμής και σε άλλες έξαρση. Σημαντικό είναι, αναλόγως την σοβαρότητα της ακμής, να τηρηθούν και τα αντίστοιχα πρωτόκολλα.

Το Laser αποτρίχωσης απορροφάται μόνο από την μελανίνη και κανένα άλλο υγιές δερματικό κύτταρο γι αυτό και δεν δημιουργεί προβλήματα στις εγκύους. Ωστόσο λόγω ορμονικών αλλαγών και της δράσης αυτών στο θύλακα της τρίχας το Laser αποτρίχωσης μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικό στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η θεραπεία του Laser είναι εξατομικευμένη, καθώς διαφοροποιείται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η χρώση δέρματος, το πάχος της τρίχας, αν υπάρχουν ορμονολογικά προβλήματα, όπως και η κληρονομικότητα, παίζουν πρωτεύοντα ρόλο. Σίγουρα επίσης σημαντικό ρόλο παίζει κι η ηλικιακή ομάδα στην οποια ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι (έφηβοι, νεαρά άτομα, εμμηνόπαυση). Η αποτελεσματικότητα του laser διαφέρει επίσης κι ανάλογα την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται π.χ πρόσωπο (ορμονοεξαρτώμενη περιοχή) !!! Έτσι λοιπόν κάποια περιστατικά θέλουν περισσότερες θεραπείες, πάντα σύμφωνα με την οδηγία της γιατρού και του χειριστή.

logo

Το πρώτο Κέντρο Laser στην Ελλάδα

Η αφετηρία του μέχρι τώρα ταξιδιού των Medi Laser Clinic ξεκινά στην καρδιά της Αθήνας πριν από 25 χρόνια όταν καινοτομώντας φέραμε το πρώτο Κέντρο Laser της χώρας.

1

Εμπειρία

 • Eίμαστε μία από τις καλύτερα εξοπλισμένες κλινικές laser της Ευρώπης.
 • Συμπληρώνουμε 25 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής.
 • Είμαστε οι πρώτοι που φέραμε στη Ελλάδα laser κοσμητικής ιατρικής.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

 • Δημιουργούμε ιατρικά πρωτόκολλα, φτιαγμένα μετά από πολύχρονη πείρα, που αφορούν στον χειρισμό των laser, ιδιαίτερα σε μεσογειακούς τύπους δερμάτων και έχουν βοηθήσει πολλούς γιατρούς στον κόσμο.

2

3

Άρτια Εκπαίδευση

 • Συμμετέχουμε διαρκώς σε συνέδρια με εργασίες, ανακοινώσεις και πρωτόκολλα. Διοργανώνουμε αλλά και παίρνουμε μέρος σε σεμινάρια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Μηχανήματα Τελευταίας Τεχνολογίας

 • Έχουμε κάνει επενδύσεις άνω του 1.000.000€ την τελευταία τριετία, καλύπτοντας σε εξοπλισμό όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Ιατροτεχνολογικού κλάδου ώστε να καλύπτουμε όλα τα περιστατικά.

4

5

Τεχνογνωσία

 • Εκπαιδεύουμε γιατρούς απ όλο τον κόσμο σε καινούριες μορφές τεχνολογίας.

Τα ιατρεία μας ακολουθούν επιπλέον πρωτόκολλα για να εξασφαλίσουν το προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον που χρειάζεται ώστε να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τα πρωτόκολλα υγιεινής κατά του Covid - 19.

Τι κάνει τα Medi Laser Clinic τόσο ξεχωριστά

Στα Medi Laser Clinic πάντοτε κρατάμε αναλυτικό ιστορικό με τις εντάσεις των laser ανά συνέδρια και ανά περιοχή.

Στα Medi Laser Clinic περιπτώσεις που στο παρελθόν ήταν αντένδειξη για χρήση laser ,τώρα πια με τις τόσο σύγχρονες συσκευές ψύξης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

woman sitting

Στο Medi Laser Clinic κάθε περιστατικό υπερτρίχωσης ή δασυτριχισμού αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα αφού τα αίτια που το προκαλούν είναι διαφορετικά, όπως διαφορετικός είναι και ο τύπος δέρματος του κάθε ανθρώπου.Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και χρησιμοποιείται συνδυασμός 3 διαφορετικών συστημάτων laser ώστε να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους δέρματος και ποιότητα τρίχας. Έχουμε 16.000 αποθεραπευμένα περιστατικά αποτρίχωσης, ακόμη και στα δυσκολότερα και απαιτητικότερα ιατρικά ιστορικά. Χρησιμοποιούμε μόνο ιατρικά laser class IV και όχι παλμικό φως. Η αποτρίχωση γίνεται μόνο από γιατρούς με 25ετή εμπειρία. Θεωρούμαστε από τους πιο ειδικευμένους στο αντικείμενο της αποτρίχωσης εντός και εκτός Ελλάδας.

logo
knimes
man back
masxales
full body
bikini podia

Επικοινωνήστε μαζί μας:

1. ΑΘΗΝΑ (ΠΑΝΟΡΜΟΥ):
Λ. Κηφισίας 97, 115 23
210 8254850
Ωρ. λειτ.: 11.00 π.μ. - 8.00 μ.μ.
info@medilaserclinic.gr

2. ΚΗΦΙΣΙΑ:
Λ. Κηφισίας & Ιωνίας 15, 146 71
210 8001617
210 8003125
Ωρ. λειτ.: 11.00 π.μ. - 9.00 μ.μ. info@medilaserclinic.gr

papaioannou
Δρ. Κων. Παπαϊωάννου

Ιατρός Κοσμητικής Ιατρικής

H Δρ. Κων. Παπαϊωάννου είναι ιατρός με εξειδίκευση στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, πρωτοπόρος σε θεραπείες laser. Έχει εργαστεί στο εξωτερικό κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της.

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )
LASER
Σώμα
Πρόσωπο
GDPR