Search
eyes

Μαύροι Κύκλοι/ Ρυτίδες/ Ενυδάτωση

Γυρίστε τον χρόνο και τα σημάδια του πίσω και εμπιστευτείτε τις εξειδικευμένες, μη
επεμβατικές – ιατρικές θεραπείες και τα ποιοτικά προϊόντα των κέντρων MEDI LASER CLINIC.

Ραδιοσυχνότητες RF

Μάτια χωρίς ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια αποτελεί το πιο λεπτό στρώμα δέρματος του προσώπου μας και είναι πιο επιρρεπές στην εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Με τις Ραδιοσυχνότητες RF διοχετεύουμε έντονη και βαθιά θερμότητα στο δέρμα, με στόχο τη διέγερση των ινοβλαστών και την παραγωγή της ελαστίνης και του κολλαγόνου. Το Mediplus Multipolar RF συνδυάζει τα αποτελέσματα της μονοπολικής και διπολικής τεχνολογίας και τα αποτελέσματα της μη επεμβατικής θεραπείας είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Nanosoft - Νουκλεοτίδια

«Ναι» στα όμορφα μάτια, «όχι» στον πόνο

Η ανάγκη συνδυασμού της μέγιστης συγχρονισμένης αναγέννησης και διέγερσης των κυττάρων με το λιγότερο πόνο στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου δημιούργησε την καινοτόμα και πιστοποιημένη συσκευή έγχυσης NANOSOFT ™ by Fillmed. Εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας».

H δραστική φόρμουλα NCTF by Fillmed είναι ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης που λειαίνει το δέρμα και ενοποιεί τη δομή του, προάγει την αναγέννηση και την αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και την διατηρεί λαμπερή. Η πιστοποιημένη συσκευή NANOSOFT ™ επιτρέπει μια ανώδυνη και σταθερή ενδοδερμική χορήγηση της φόρμουλας NCTF by Fillmed και είναι ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στους μαύρους κύκλους.

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Υαλουρονικό στα μάτια για ξεκούραστο βλέμμα

Η θεραπεία, αποτελεί ιδανική λύση για την καταπολέμηση της «υποκόγχιας εμβύθισης» ή αλλιώς το βαθούλωμα στα μάτια που προκαλείται λόγω της μείωσης του λιπώδους ιστού στην περιοχή. Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο η απώλεια του όγκου επιδεινώνεται, ενώ η περιοχή κάτω από τα μάτια μοιάζει όλο και πιο σκούρα, καθώς δημιουργείται μια «κοιλότητα».

Το «γέμισμα» της περιοχής με ειδικά fillers υαλουρονικoύ μπορεί να βοηθήσει ανακτώντας τον όγκο, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και εξομαλύνοντας τις ρυτίδες. Σε μόλις 30 λεπτά, το αποτέλεσμα είναι φυσικό με διάρκεια 12-18 μήνες.

Botox

Το «τονωτικό» των ματιών

Συχνά αποκαλούμενο και ως «jelly roll botox», το μπότοξ κάτω από τα μάτια βοηθά στην μείωση των ρυτίδων χαρίζοντας πιο λεία εμφάνιση.

Είναι η μέθοδος που πραγματικά έφερε την ‘επανάσταση’ στις μη χειρουργικές θεραπείες αισθητικής βελτίωσης του προσώπου. Αποτελεί την πιο δημοφιλή θεραπεία για τη λείανση των ρυτίδων έκφρασης στο μέτωπο, το μεσόφρυο και το «πόδι της χήνας». 

Το bοtοx δρα ακριβώς στη ρίζα του προβλήματος, καθώς έχει τη δυνατότητα να μπλοκάρει την κινητικότητα των μυών και επομένως να αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων. Πρόκειται για μία ενέσιμη θεραπεία που βασίζεται στην έγχυση μιας ειδικής νευροτοξίνης, της λεγόμενης βοτουλινικής τοξίνης τύπου Α, η οποία όταν εφαρμόζεται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό στην ενδεικνυόμενη δοσολογία, είναι απολύτως ασφαλής για τον οργανισμό με θεαματικά αποτελέσματα που δεν αλλοιώνουν την όψη του προσώπου.

Plasmage

Γρήγορη θεραπεία, ορατά αποτελέσματα

Στην πολύ ευαίσθητη περιοχή των ματιών, το PLASMAGE συστήνεται γιατί είναι η πρώτη συσκευή που μπορεί να διοχετεύσει ενέργεια fractional plasma στους ιστούς με μεγαλύτερo και ασφαλέστερo έλεγχο εφαρμογής. Το PLASMAGE είναι σε θέση να δημιουργήσει πλάσμα μέσω μιας ηλεκτρικής εκκένωσης που ξεκινά όταν η ακίδα της κεφαλής πλησιάζει πολύ κοντά στο δέρμα, αλλά ποτέ δεν το αγγίζει.

Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, το PLASMAGE είναι μια ιατρική συσκευή για την μη επεμβατική μικρο-χειρουργική, ιδανικό για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Aναίμακτη Βλεφαροπλαστική

Διαγράφοντας τον χρόνο στα μάτια

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική εφαρμόζεται σε επιλεγμένες περιπτώσεις, όπου η χαλάρωση των βλεφάρων βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο. Η συγκεκριμένη τεχνική πραγματοποιείται με τη χρήση ενός εξειδικευμένου laser (fractional laser) και στοχεύει στη διέγερση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, προκαλώντας παράλληλα σύσφιξη του δέρματος στην περιοχή του βλεφάρου. 

Η τεχνική αυτή έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς δεν πραγματοποιούνται χειρουργικές τομές στα βλέφαρα και κατά συνέπεια δεν υπάρχουν ράμματα, πραγματοποιείται με την τοποθέτηση μιας ειδικής τοπικής αναισθητικής αλοιφής, η οποία δεν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή, ενώ κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν εντοπίζεται πόνος, παρά μόνο μια ήπια ενόχληση.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την παρακάτω online φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.