Search
kitaaritida

Κυτταρίτιδα/ Τοπικό Πάχος / Σύσφιξη/ Λιπόλυση

Νούμερο ένα επιλογή για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την πλήρη αλλαγή της κυτταρικής δομής του σώματος, τα MEDI LASER CLINIC προσφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό αποτελεσματικών θεραπειών.

LEMON BOTTLE

Επανάσταση στη λιποδιάλυση

Δεν έχουν αποτέλεσμα οι δίαιτες και η επίμονη γυμναστική; Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια,…εμπιστεύεσαι τη θεραπεία LEMON BOTTLE στα MEDI LASER CLINIC! Πρόκειται για ένα premium διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης που συνδυάζει ριβοφλαβίνη (B2) και άλλα φυσικά, εξαιρετικά συστατικά για την αποσύνθεση του λίπους και την αύξηση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων. Η προηγμένη μη επεμβατική θεραπεία λιποδιάλυσης χρησιμοποιεί ενέσιμες εφαρμογές προσφέροντας γρήγορα αποτελέσματα χωρίς αποθεραπεία. Το LEMON BOTTLE έχει σχεδιαστεί για να στοχεύει και να εξαλείφει το επίμονο λίπος σε ορισμένες περιοχές του σώματος, όπως η κοιλιά, οι γοφοί, οι μηροί, οι βραχίονες και το διπλοσάγονο.

Cavitation + Multipolar RF

Απαλλαγείτε από την «όψη φλοιού πορτοκαλιού»
Σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα, τα MEDI LASER CLINIC δίνουν σίγουρη λύση, παρέχοντας ένα συνδυασμό εξαιρετικά αποτελεσματικών θεραπειών για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και την πλήρη αλλαγή της κυτταρικής δομής του σώματος.
Η μοναδική διαμόρφωση του Multipolar RF θερμαίνει επιλεκτικά τα κύτταρα του λίπους, χωρίς να βλάπτει τους περιβάλλοντες ιστούς, αυξάνοντας το μεταβολισμό και τη
λιποδιάλυση. Παράλληλα, μεγιστοποιεί την ανάπλαση του κολλαγόνου και τη σύσφιξη του δέρματος.
Το Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία, που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα, τα οποία καθώς καταρρέουν, καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και άρα την δομή των λιποκυττάρων. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες με άμεση μείωση πόντων.
Γνωρίστε τα οφέλη της “αναίμακτης λιποαναρρόφησης” με τις δύο σύγχρονες μεθόδους στα MEDI LASER CLINIC!

Mesogun Pistor Eliance

Σημαδεύοντας την κυτταρίτιδα
To PISTOR Eliance είναι ένα πιστόλι μεσοθεραπείας νέας γενιάς που επιτρέπει στο γιατρό να χορηγεί τη θεραπεία με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ανώδυνα ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές. Κατάλληλο για έγχυση διαλυμάτων με υψηλό δείκτη ιξώδους, όπως το υαλουρονικό οξύ (δείκτης ιξώδους: 5.500 Pa / s) για θεραπείες ιατρικής αισθητικής και εγχύσεις PRP.

Acoustic Wave TreatmentTM by Storz Medical

Η είδηση που περίμενε το 80% των γυναικών
Η νέα, εξαιρετικά αποτελεσµατική µέθοδος, “Acoustic Wave Treatment (ΑWTTM)“ έχει έρθει στα MEDI LASER CLINIC για να αντιμετωπίσει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος που ταλαιπωρεί το 80% των γυναικών στους γλουτούς, στους μηρούς, στην κοιλιά και στα µπράτσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και προληπτικά διατηρώντας τον συνδετικό ιστό του δέρματος µαλακό και ελαστικό.
Η “Acoustic Wave Treatment (AWTTM)” χρησιµοποιεί ακουστικά – ωστικά κύµατα, τα οποία εφαρμόζονται ήπια στην προς θεραπεία περιοχή μειώνοντας τα αποθέματα του λίπους και αναζωογονώντας το δέρμα. Κατά μέσον όρο, η κάθε θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συνιστώνται 6 έως 12 συνεδρίες με απόσταση 3 ή 4 ημερών.
Είναι κατάλληλη για άτομα κάθε ηλικίας. Με σκοπό να ανακτήσει το δέρμα την φυσική του ελαστικότητα και σφριγηλότητα και να μειώσει την περιφέρεια της θεραπευμένης περιοχής.

EMS

Tο EMS Body Sculpt είναι η πρώτη θεραπεία σμίλευσης του Σώματος, σχεδιασμένη να «χτίζει» μύες ενώ ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, προσφέροντας την πιο αποτελεσματική, μη επεμβατική επιλογή αναδιαμόρφωσης του σώματος (body shaping) έως σήμερα.
Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους γλουτούς και την κοιλιά.
Χρησιμοποιεί τεχνολογία υψηλής έντασης εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού κύματος για την πρόκληση βραχυπρόθεσμων εκρήξεων ισχυρής μυϊκής συστολής, με αποτέλεσμα την αυξημένη μυϊκή πυκνότητα.

Μεσοθεραπεία

Οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα
Εμπιστευτείτε τα MEDI LASER CLINIC για την πιο διαδεδομένη μη επεμβατική μέθοδο της αισθητικής ιατρικής. Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
«Η συγκεκριμένη θεραπεία βασίζεται σε ένα συνδυασμό υλικών και για την αποτελεσματικότητα της είναι απαραίτητη η επιστημονική γνώση καθώς δεν εφαρμόζεται
με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις περιοχές του προσώπου ή σώματος» επιβεβαιώνει η ιατρός Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου. Τα δραστικά συστατικά της συμβάλλουν στην ενίσχυση της διαδικασίας λιποδιάλυσης, στην παραγωγή ινοβλαστών καθώς και στην αύξηση της μικροκυκλοφορίας τοπικά εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότητά της. Τα αναμενόμενα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά την εφαρμογή. Θα μειωθεί το τοπικό πάχος, η κυτταρίτιδα και οι ραγάδες, ενώ το δέρμα θα ενυδατωθεί και θα σφιχτεί.

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
Στα MEDI LASER CLINIC, η Δρ. Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου παρουσιάζει μια νέα, μη ενέσιμη, μέθοδο μεσοθεραπείας σώματος με δραστικά συστατικά παρόμοια με αυτά της ενέσιμης μεσοθεραπείας, η οποία εγγυάται οριστική απαλλαγή από την κυτταρίτιδα, χαρίζοντας μια επιδερμίδα πιο λεία και σφριγηλή από ποτέ!

Lipomassage / Ενδερμολογία

Η Ενδερμολογία στο πλευρό σας
Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνική αδυνατίσματος, θα ενεργοποιήσετε απολύτως φυσικά την αποβολή λίπους (λιπόλυση) και θα πετύχετε την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση των ατελειών. Το Lipomassage (LPG) αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα με τη διαδικασία της λιπόλυσης ενεργοποιώντας τρεις ανεξάρτητους μηχανικούς κυλίνδρους (Roll’up, Roll’out, Roll’in) που βοηθούν στην πλήρη αναδόμηση δέρματος

Μedical Needling με Dermaroller

Ξυπνώντας το φυσικό κολλαγόνο
Η κύρια δράση του Dermaroller είναι η δημιουργία μικροσκοπικών οπών στα αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Οι βελόνες του Dermaroller –με μήκος από 1mm έως 2mm- φτάνουν μέχρι το χόριο, έτσι ώστε να διεγείρουν τη διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Η θεραπεία συνεχίζεται με την εφαρμογή ειδικών προϊόντων, τα οποία περνούν μέσα από τις οπές που έχουν δημιουργήσει οι μικροσκοπικές ακίδες και φτάνουν στα κύτταρα, μετά από μια απλή επάλειψη.
Η σύσφιξη του δέρματος είναι άμεσα ορατή ενώ μετά το πέρας των συνεδριών το δέρμα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Στην κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος τα αποτελέσματα διαρκούν πολλά χρόνια ενώ όσον αφορά στις ραγάδες τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Fractional RF

Η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων RF με τις μικρο-βελόνες προκαλούν νυγμούς στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διεγείροντας με αυτόν τον τρόπο την παραγωγή ενδογενούς κολλαγόνου.
Με λειτουργία διάχυτης μεταφοράς θερμικής ενέργειας και ενεργών συστατικών Μεσοθεραπείας για σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας, και σύσφιξη.

3 Step Body Sculpture

Τρία βήματα σμίλευσης σώματος
Το BODY SCULPTURE® είναι μία επαναστατική συσκευή που παρέχει τρεις δράσεις ταυτόχρονα για ένα τέλειο δέρμα: αποστράγγιση, αναδιαμόρφωση και σύσφιξη.
Οι κύλινδροι δημιουργούν περιστροφική κίνηση προς τα μέσα, προς τα έξω, προς τα εμπρός και προς τα πίσω παρέχοντας πολλαπλή τόνωση του δέρματος, ανάλογα με τους επιδιωκόμενους στόχους. Αυτή η μηχανική ενέργεια ολοκληρώνεται με την κλασματοποιημένη διέγερση του δέρματος, που δημιουργούνται μέσω των συστοιχιών των πολύ μικρών οπών, που είναι σχεδιασμένες πάνω στην επιφάνεια των κυλίνδρων (Roboderm®). Αυτοί οι συμπληρωματικοί μηχανισμοί δράσης προσφέρουν μια απαλή αλλά αποτελεσματική διέγερση του δέρματος για τη βελτίωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας με παράλληλη μείωση του περιγράμματος του σώματος.

Imperium med 400

Καταπολεμήστε την χαλάρωση
Η τεχνολογία Imperium MED 400 ευνοεί τη βιοδιέγερση των ιστών, δηλαδή ενεργοποιεί τα κύτταρα του δέρματός που είναι υπεύθυνα για τη σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και όλων των συστατικών που ευθύνονται για την ελαστικότητα, την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα.
Αυτή η θεραπεία είναι πλήρως ανώδυνη, διαρκεί περίπου 1 ώρα και δεν απαιτεί προηγούμενη προετοιμασία και έχει άμεσα αποτελέσματα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Συμπληρώστε την παρακάτω online φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.