ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ H απόλυτη θεραπεία ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ!!!!

Kαλωσήρθατε στα Medi Laser Clinic

Kλείστε Ραντεβού με την Ομορφιά
    210 8254850 Αθήνα | 210 8001617 Κηφισιά

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
H απόλυτη θεραπεία ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ!!!!

‘’Έχω πάνω από 20 χρόνια που κάνω αποκλειστικά αυτή τη δουλειά και ήμουν ανέκαθεν οπαδός της φυσικής εμφάνισης ,όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για ανατομικούς, ακόμη και σε περιόδους που η υπερβολή ήταν η μόνη αισθητικά αποδεκτή επιλογή. Ακολουθώ συγκεκριμένα πρωτόκολλα προσέγγισης και διαγνωσης, φωτογραφίζω πάντα πριν, ακόμη και σε κίνηση. Δεν χρησιμοποιώ ποτέ τα ίδια υλικά σε όλα τα σημεία του προσωπου, δίνω πάντοτε στον ασθενή μου το αυτοκόλλητο του υλικού που έχω χρησιμοποιήσει και τηρώ έναν χρυσό κανόνα: Less is more!!!Έτσι μπορεί να περάσουν χρόνια και να παραμένουμε αναλλοίωτοι.’’

Δρ. Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Σίγουρα έχετε ακούσει για τις «θαυματουργες» ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό, όμως τελικά τί είναι ?

Οι ρυτίδες μας είναι αποτέλεσμα της αφυδάτωσης και της μείωσης του λίπους απο το πρόσωπο. Η γήρανση του δέρματος οφείλεται στην σταδιακή μείωση του ΦΥΣΙΚΟΥ υαλουρονικου μας , μιας υδρόφιλης ουσίας που βρίσκεται φυσιολογικά κάτω από την επιδερμίδα αλλά και στην μείωση του προσωπικού λίπους. Όσο μεγαλώνουμε το λίπος σταδιακά μειώνεται από το πρόσωπο μας (και δυστυχώς συγκεντρώνεται σε περιοχές όπως οι γλουτοί και η κοιλιά ), έχουμε δηλαδή μια συνολική μείωση του όγκου του προσώπου. Δεν έχουμε όμως και μια αντίστοιχη μείωση του δέρματος που καλύπτει το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να υπάρχει περισσότερο δέρμα απ’ ότι χρειάζεται. Επιπλέον , η αφυδάτωση του δέρματος λόγω μείωσης του φυσικού υαλουρονικου οξέος, έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα όσο μεγαλώνουμε να γίνεται λιγότερο ελαστικό. Αυτοί οι δυο παράγοντες δηλαδή η μείωση του όγκου του προσώπου, το «άδειασμα» όπως περιγράφεται , σε συνδυασμό με την μείωση της ελαστικότητας του δέρματος, έχουν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδας , πτυχώσεων και ενός δέρματος θαμπού. Το πρόσωπο «κρεμάει» και το ίδιο και η αυτοπεποίθηση μας. Για να καταλάβουμε καλύτερα…είναι σαν κάποιος που έχει χάσει παρά πολλά κιλά και φοράει τα ίδια ρούχα που φορούσε πριν χάσει βάρος!!!!!! Εδώ έρχεται να βοηθήσει το ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ υαλουρονικό οξύ και τα παραγωγά του.

Η Ναταλία λέει την εμπειρία της με εμάς

legs_sitting

Η εικόνα μου στον καθρέφτη, είχε πάψει πια να με ικανοποιεί. Βαθιά αυλάκια γύρω από το στόμα μου και σχεδόν εξαφανισμένα ζυγωματικά με έδειχναν κουρασμένη και με έριχναν πολύ ψυχολογικά. Η γιατρός μου, Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου, μου μίλησε για την χρήση του ενέσιμου υαλουρονικου, ακριβώς στις περιοχές που με ενοχλούσαν και έτσι το τόλμησα!!!!

Απίστευτο αποτέλεσμα! Μέσα σε λίγη ώρα είχα ξανά τονισμένα ζυγωματικά και εξαφανισμένες αυλακιές. Έδειξα 10 χρόνια νεότερη!!!!! Λατρεύω το καινούργιο μου πρόσωπο!!!!!

Ναταλία Κ. 45 ετών

Πως λειτουργεί το Υαλουρονικό

Το συνθετικό υαλουρονικό οξύ είναι ένα υδρόφιλο υλικό και έχει την μορφή παχύρρευστου gel, το οποίο με τη βοήθεια μιας λεπτής βελόνας ή μιας πολύ λεπτής κάνουλας μπορεί να τοποθετηθεί στο βάθος της ρυτίδας που θέλουμε να εξαλείψουμε . Το ότι είναι υδρόφιλο, σημαίνει ότι απορροφά σαν σφουγγάρι υγρό από τους γύρω ιστούς και φουσκώνει . Με αυτό τον τρόπο ο όγκος που είχε μειωθεί στην προβληματική περιοχή αναπληρώνεται απο το υαλουρονικό οξύ- volume replacement effect-.

Ανάλογα με το βάθος και την έκταση του προβλήματος και της περιοχής, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικούς τύπους συνθετικού υαλουρονικου, διαφορετικής ρευστότητας και χρόνου απορρόφησης.

Γενικά όσο πιο επιφανειακό είναι το πρόβλημα και όσο πιο λεπτό το υπερκείμενο δέρμα τόσο πιο λεπτόρρευστο είναι το gel που χρησιμοποιείται και τόσο πιο γρήγορα απορροφάται από τον οργανισμό.

logo

Σε ποια σημεια γινεται η εφαρμογη

Ανανέωση-Rejuvenation

Οι συχνότερες περιοχές που επιδέχονται βελτίωση είναι η ρινοπαριακη αυλακα (η βαθειά δηλαδή ρυτίδα απο την γωνία της μύτης μέχρι την γωνία του στόματος ), οι γωνιές των χειλιών , οι λεπτές ρυτίδες του άνω χείλους (smoker’s lines), η περιοχή κάτω απο την έσω κόγχη του οφθαλμού, τα ζυγωματικά κλπ.

Βελτίωση-Ενίσχυση -Αύξηση -Enhancement

Φυσικά το υαλουρονικο το χρησιμοποιούμε επίσης για να βελτιώσει/επαυξήσει (boost-enhance) τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου οποιασδήποτε ηλικίας, να χαρίσει συμμετρία αλλά και να ενυδατώσει – μεσοθεραπειες, skinboosters και prophilo, είναι από τα πιο σημαντικά και εξελιγμένα όπλα ενυδάτωσης που έχουμε στα χέρια μας. Το σχήμα και το μέγεθος των χειλιών, τα ζυγωματικά, οι μαύροι κύκλοι, ακόμα και το σχήμα της μύτης μπορούν να βελτιωθούν, γρήγορα και άμεσα. Το πρόσωπο σας δείχνει πιο ελκυστικό και η αυτοπεποίθηση σας αυξάνεται .

Liquid Face Lift

Η πιο εξελιγμένη χρήση του υαλουρονικού ή αλλιώς το ‘’λίφτινγκ χωρίς νυστέρι’’. Η συνδυαστική θεραπεία πολλαπλών σημείων με συνθετικό υαλουρονικό oπου εκτελείται απο έμπειρο και οπωσδήποτε εξειδικευμένο ιατρό, μπορεί να δημιουργήσει ένα συνολικό αποτέλεσμα που αποκαλείται :Liquid Face Lift. Σε αντίθεση με το χειρουργικό face lift που προϋποθέτει μεγάλης διαρκείας χειρουργική επέμβαση, νοσηλεία αρκετών ημερών, μακρά διακοπή των κοινωνικών δραστηριοτήτων, τον κίνδυνο επιπλοκών και τέλος ένα σημαντικό κόστος, το Liquid face lift μπορεί να πλησιάσει πολύ κοντά στο αισθητικό αποτέλεσμα του χειρουργικού face lift χωρίς τους αρνητικούς περιοριστικούς παράγοντες που περιγράψαμε πιο πάνω. Στα χέρια ενός έμπειρου ιατρού , στο τέλος μιας η δυο συνεδρίων των 30 λεπτών η κάθε μια, χωρίς πόνο, χωρίς απομόνωση, χωρίς τον κίνδυνο των χειρουργικών επιπλοκών και σίγουρα με πολύ μικρότερο κόστος, μπορείτε να έχετε το αποτέλεσμα που ζητάτε. Ένα πιο νεανικό, πιο φρέσκο πρόσωπο.Ποιοι τύποι και ποιος συνδυασμός gel θα χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπό σας, ώστε να έχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα , θα το αποφασίσετε εσείς μαζί με τον/την ιατρό σας, αφού ακούσετε προσεχτικά τις συμβουλές του/της. Η ειλικρινής κουβέντα με τον/την γιατρό σας ΠΡΙΝ την θεραπεία, θα σας βοηθήσει όχι μόνο να πείτε τι θα θέλατε να βελτιωθεί αλλά και να ακούσετε τι μπορεί να βελτιωθεί.

Κατέβασε το ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΟΥ για να λάβεις κι ένα Δώρο!

Κατέβασε το εδώ

Και σε αυτό το σημείο εμείς λέμε
‘’ MANAGE YOUR EXPECTATIONS ‘’.

Και στις τρεις περιπτώσεις που περιγράψαμε παραπάνω , δηλαδή στην Ανανέωση-Rejuvenation, στην Βελτίωση-Ενίσχυση -Αύξηση -Enhancement και στην συνολικη βελτίωση Liquid face lift των χαρακτηριστικών του προσώπου , ανεξαρτήτως ηλικίας, το μυστικό για την όσο το δυνατόνκαλύτερη αποδοχή του αποτελέσματος της θεραπείας απο εσάς και άρα της δική σας ικανοποίησης και ευτυχίας είναι τα παρακάτω:

1

Να ακολουθήσετε σχολαστικά όλες τις οδηγίες που σας έχουν δωθεί, για πριν και μετά την θεραπεία.

2

Η επιλογή του σωστού ιατρού που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Η πρώτη επαφή στο ιατρείο του είναι σημαντική. Εκεί θ´ αποφασίσετε αν θα εμπιστευθείτε το προσωπό σας στον συγκεκριμένο ιατρό.

3

Να έχετε ρεαλιστικές επιθυμίες και προσδοκίες. Όσο πιο ρεαλιστές/ρεαλίστριες είσαστε όσον αφορά την βελτίωση που πρόκειται να επιτευχθεί, τόσο πιο ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα θα είστε μετά. Ο σωστός ιατρός θα σας συμβουλέψει έντιμα για το τι μπορείτε να πετύχετε. Ο ιατρός που υπόσχεται «θαυματα» μπορεί να σας απογοητεύσει. Ο έμπειρος ιατρός, ξέρει εκ των προτέρων σε μεγάλο βαθμό το βαθμό βελτίωσης που μπορεί να επιτευχθεί.

Πριν την εφαρμογή

 • Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για τουλάχιστον 3-4 μέρες πριν από τη θεραπεία.
 • Για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες εμφάνισης μωλώπων στα σημεία των εγχύσεων, αποφύγετε τη λήψη αντιπηκτικών σκευασμάτων (εκτός αν είναι ιατρικά απαραίτητο) μία βδομάδα πριν την εφαρμογή και τρεις μέρες μετά. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν η ασπιρίνη, η ιβουπροφένη, τα ιχθυέλαια, καθώς και τα συμπληρώματα βιταμίνης Ε, ginseng, gingko biloba και St John’s wort.
 • Μην πραγματοποιήσετε τη θεραπεία 1-2 ημέρες πριν από κάποιο σημαντικό event, γιατί μπορεί να υπάρχουν ακόμα μελανιές ή ελαφρύ οίδημα στα σημεία των εγχύσεων.

Μετά την εφαρμογή

 • Αποφύγετε την έντονη σωματική άσκηση για τις επόμενες 1-2 ημέρες μετά την εφαρμογή, ώστε να μην ενταθεί τυχόν πρήξιμο που μπορεί να υπάρχει στην περιοχή των εγχύσεων
 • Μην κάνετε μασάζ στα σημεία των εγχύσεων, εκτός κι αν σας το συστήσει ο γιατρός. Αν πιέσετε τα σημεία, είναι πιθανό να αισθανθείτε το υαλουρονικό εσωτερικά να είναι σκληρό. Αν επιχειρήσετε να κάνετε μασάζ για να το μαλακώσετε, χωρίς τη συμβουλή του γιατρού, υπάρχει ο κίνδυνος να το μετατοπίσετε, προκαλώντας ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Είναι φυσιολογικό φαινόμενο η σκληρή αίσθηση του υλικού να διαρκέσει έως και μία βδομάδα.
 • Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε ό,τι αφορά την εφαρμογή του μακιγιάζ σας.
 • Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ για τουλάχιστον 24 ώρες, γιατί μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή. Συστήνεται αντιθέτως η κατανάλωση άφθονου νερού.
 • Για να περιορίσετε τυχόν οίδημα στην περιοχή, φροντίστε να διατηρείτε το κεφάλι σας πιο ψηλά κατά τη διάρκεια του ύπνου χρησιμοποιώντας ένα δεύτερο μαξιλάρι.
 • Αν εμφανίσετε μελανιές στα σημεία των εγχύσεων, μπορείτε να εφαρμόσετε τοπικά κρέμα με arnica ή να λάβετε χάπια με arnica για τουλάχιστον 4 ημέρες.

Η θεραπεία γίνεται σε μια ή περισσότερες συνεδρίες. Κάθε συνέδρια διαρκεί περίπου 30 λεπτά και είναι σχετικά ανώδυνη, αλλά σε περίπτωση υπερευαισθησίας στον πόνο μπορεί να προηγηθεί επικάλυψη της περιοχής με αναισθητική κρέμα .

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι από 6 έως 18 μήνες και εξαρτάται απο τον τύπο και την ποσότητα του υαλουρονικού που θα χρησιμοποιήσουμε αλλά και από την ιδία την περιοχή εφαρμογής. Συνήθως πριν το υαλουρονικο απορροφηθεί εντελώς, ο/η ασθενής επανέρχεται για μια νέα θεραπεία ώστε η βελτίωση να είναι διαχρονική.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Υαλουρονικό Οξύ

beforeafterimg
beforeafterimg
beforeafterimg
beforeafterimg
beforeafterimg
beforeafterimg

Κατέβασε το ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΟΥ για να λάβεις κι ένα Δώρο!

Κατέβασε το εδώ
woman lying

Στα Ιατρεία μας Medi Laser Clinic δίνουμε μέγαλη έμφαση τόσο στην αισθητική σας όσο και στην αισθητική του χώρου που σας φιλοξενούμε για να πραγματοποιήσετε τις θεραπείες σας. Η άνεση, η ποιότητα κι η εξυπηρέτησή σας, απο το έμπειρο και φιλόξενο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τις Ιατρικές Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουμε και τον ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, είναι το τρίπτυχο της επιτυχιας μας.

collage

Ποια άλλα Laser μπορώ να κάνω στα Medi Laser Clinic

Nd YAG Laser

Το laser LYRA της της laser Scope με μήκος κύματος 1064nm, εξαιτίας της μικρής απορρόφησης του από την επιφάνεια του δέρματος χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως: πολύ σκουρόχρωμα δέρματα και σε θεραπείες αποτρίχωσης κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

hair removal treatment
body hair removal

Μηχανήματα LASER με τα οποία είναι εξοπλισμένα τα Ιατρεία μας:


 • LASER ALEXANDRITE 755mm ARION 2
 • LASER KTP 532 (Laserscope)
 • LASER ND YAG 1064mm LASER SCOPE
 • LASER Q – SWITCHED LASER
 • LASER ERBIUM YAG (Laserscope)
 • LASER Lyra Νεοκολλαγονογέννεσης
 • FRACTIONAL LASERS
 • FRACTIONAL RF Venus Vive
 • Tattoo Removal Laser

Συχνές ερωτήσεις:

Καλύτερα είναι να αποφεύγουμε οτιδήποτε δεν είναι απαραίτητο για λόγους υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι σχετική αντένδειξη για τη χρήση υαλουρονικου ,γι αυτό πρέπει να ενημερώνεται πάντα ο γιατρός που αναλόγως θα αποφασίσει αν θα προχωρησει στην εφαρμογη ή όχι.

Υπάρχει αντίδοτο για το υαλουρονικο,το ένζυμο υαλουρονιδαση, που το διαλύει αμέσως.

Δεν υπάρχουν γνωστές αλληλεπιδράσεις με φάρμακα.

Με περιποίηση ,φροντίδα και ενυδάτωση του δέρματος μας ,αποφυγή καπνίσματος και έκθεσης στον ήλιο.

Μια σπάνια παρενέργεια που μπορεί να παρουσιαστεί, είναι η δημιουργία κοκκιωμάτων – μικρά γρομπαλάκια που μπορεί να δημιουργηθούν στην περιοχή της έγχυσης, η οποιά είναι μια αντίδραση υπερευαισθησίας του οργανισμού στο υλικό. Η λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η υαλουρονιδαση.

Mε τον όρο ’filler fatigue’’ μιλάμε για το φαινόμενο αυτό: εξάντληση από υαλουρονικά (filler fatigue). Με τον καιρό και τη συνεχή χρήση υαλουρονικών και άλλων filler, το δέρμα τεντώνει αλλά και ξεχειλώνει, ενώ το βάρος των υλικών τραβάει τους ιστούς προς τα κάτω, που σημαίνει ότι χρειάζεται όλο και περισσότερο υλικό για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα, κάτι που οδηγεί σε περισσότερο ξεχείλωμα και πτώση. Για αυτό ακριβώς τον λόγο η επιλογή του σωστού γιατρού είναι τεράστιας και καθοριστικής σημασίας.

Μπορούμε να εγγυηθούμε για τα αποτελέσματα γιατί έχουμε την γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευση που χρειάζεται και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας αλλά και υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούμε. Ακούμε προσεχτικά τον ασθενή μας και μαζί του ‘’χτίζουμε΄΄μια σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας ως προς τις προσδοκίες και το αποτέλεσμα.

Κατέβασε το ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΟΥ για να λάβεις κι ένα Δώρο!

Κατέβασε το εδώ
logo

Το πρώτο Κέντρο Laser στην Ελλάδα

Η αφετηρία του μέχρι τώρα ταξιδιού των Medi Laser Clinic ξεκινά στην καρδιά της Αθήνας πριν από 25 χρόνια όταν καινοτομώντας φέραμε το πρώτο Κέντρο Laser της χώρας.

1

Εμπειρία

 • Eίμαστε μία από τις καλύτερα εξοπλισμένες κλινικές laser της Ευρώπης.
 • Συμπληρώνουμε 25 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής.
 • Είμαστε οι πρώτοι που φέραμε στη Ελλάδα laser κοσμητικής ιατρικής.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

 • Δημιουργούμε ιατρικά πρωτόκολλα, φτιαγμένα μετά από πολύχρονη πείρα, που αφορούν στον χειρισμό των laser, ιδιαίτερα σε μεσογειακούς τύπους δερμάτων και έχουν βοηθήσει πολλούς γιατρούς στον κόσμο.

2

3

Άρτια Εκπαίδευση

 • Συμμετέχουμε διαρκώς σε συνέδρια με εργασίες, ανακοινώσεις και πρωτόκολλα. Διοργανώνουμε αλλά και παίρνουμε μέρος σε σεμινάρια τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Μηχανήματα Τελευταίας Τεχνολογίας

 • Έχουμε κάνει επενδύσεις άνω του 1.000.000€ την τελευταία τριετία, καλύπτοντας σε εξοπλισμό όλες τις τελευταίες εξελίξεις του Ιατροτεχνολογικού κλάδου ώστε να καλύπτουμε όλα τα περιστατικά.

4

5

Τεχνογνωσία

 • Εκπαιδεύουμε γιατρούς απ όλο τον κόσμο σε καινούριες μορφές τεχνολογίας.

Τα ιατρεία μας ακολουθούν επιπλέον πρωτόκολλα για να εξασφαλίσουν το προστατευμένο και ασφαλές περιβάλλον που χρειάζεται ώστε να είμαστε απόλυτα εναρμονισμένοι με τα πρωτόκολλα υγιεινής κατά του Covid - 19.

Τι κάνει τα Medi Laser Clinic τόσο ξεχωριστά

Στα Medi Laser Clinic πάντοτε κρατάμε αναλυτικό ιστορικό με τις εντάσεις των laser ανά συνέδρια και ανά περιοχή.

Στα Medi Laser Clinic περιπτώσεις που στο παρελθόν ήταν αντένδειξη για χρήση laser ,τώρα πια με τις τόσο σύγχρονες συσκευές ψύξης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα.

logo

Κατέβασε το εκπτωτικό κουπόνι

Αποτρίχωση Full Face 3 συνεδριες και 1 μια Δώρο,μόνο 100€!
+συν Extra Δώρο μια Ενυδάτωση Προσώπου ΑΞΙΑΣ 60€!!!!

Αποτρίχωση Ολικό Μπικίνι 3 συνεδριες και μια Δώρο, 120€!

Αποτριχωση μόνο πόδια, 3 συνεδριες και 1 μια δώρο, 240€

Αποτρίχωση Μασχάλες 3 συνεδριες και 1 μια Δώρο, μόνο 60€!

Κατέβασε το εδώ

Κατέβασε το ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΟΥ για να λάβεις κι ένα Δώρο!

Κατέβασε το εδώ
papaioannou
Δρ. Κων. Παπαϊωάννου

Ιατρός Κοσμητικής Ιατρικής

H Δρ. Κων. Παπαϊωάννου είναι ιατρός με εξειδίκευση στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής, πρωτοπόρος σε θεραπείες laser. Έχει εργαστεί στο εξωτερικό κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις στον τομέα της.

Subscribe

* indicates required
/ ( mm / dd )
LASER
Σώμα
Πρόσωπο
GDPR